Tarih Vakfı, ilkini 6 Ağustos’ta, ikincisini de 3 Eylül’de yaptığı Gönüllüler Toplantıları’na devam ediyor. Her yaştan ve meslek grubundan çok sayıda kişinin katıldığı bu toplantıların üçüncüsü, 1 Ekim Cumartesi günü, saat 10.30-13.30 arasında Darphane’de yapılacak.
15. kuruluş yıldönümünü kutlayacağı 2006 yılında, köklü bir yapı değişikliğine hazırlanan Tarih Vakfı, proje geliştirme, proje yönetimi, fon geliştirme, iletişim ve gönüllü kazanma alanları başta olmak üzere, vakfın tüm çalışma alanlarında, düzenli ve sürekli destek verebilecek gönüllüler arıyor.
Haftada en az iki yarım gününü (Vakıf’ta ya da vereceği desteğin türüne bağlı olarak evinde) düzenli ve sürekli olarak böyle bir gönüllü çalışmaya ayırabilecek olanların, Vakıf’a başvurmaları isteniyor.
Tarih Vakfı’na gönüllü katkıda bulunmak için, www.tarihvakfi.org.tr adresini ziyaret edebilir; ibiber@tarihvakfi.org.tr e-posta adresine (“Yeni Gönüllü” kısaltmasını kullanarak) ya da 0212 513 50 82 numaralı telefona başvurabilirsiniz.
E-BÜLTEN
haberler
Tarih Vakfı Gönüllüler Toplantıları Devam Ediyor