"Üst düzey yöneticilerin iş ve yaşam dergisi" sloganıyla tanıtılan CEO’s, kendi profesyonellik alanlarını yazı diline dökmeyi başarabilen uzmanların yoğun emekleriyle hazırlanmış ortak bir çalışma niteliği taşıyor. İki ayda bir yayımlanması planlanan dergi, hiçbir dergiyle rekabet etmeden kendi alanını yaratmayı ve hedeflediği okur kitlesinin Türkiye’deki ve dünyadaki profilini doğru analiz ederek ona lojistik güç sağlamayı amaçlayan bir yayın olarak gösteriliyor.
İsmini aldığı CEO’lara olduğu kadar, kariyerinin bir yerinde CEO olmayı hedefleyen yöneticilere de ulaşmak amacıyla hazırlanan CEO’s, üst düzey yöneticilerin günlük hayatta ve kişisel gelişimleri için kullanabilecekleri bilgileri kaliteli, seçkin ve anlaşılır bir dille sunmayı ilke ediniyor.
CEO's, genel müdür yardımcısı ve üstü düzeyinden oluşan yaklaşık 3 bin kişilik bir okur kitlesine ücretsiz gönderiliyor ve hem yöneticilerin, hem de çalışanların kurumsal yaşam standartlarını yükseltmelerine yardımcı olabilmeyi umut ediyor.
E-BÜLTEN
haberler
CEO's, Bir İş ve Yaşam Derlemesi