Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği'nin dördüncü bölümü yayınlandı
Simpra'nın, restoranların sürdürülebilir başarı elde etmeleri için mutfaklarında maliyet kontrolünün önemini anlamalarını sağlamak ve bu alanda onlara rehberlik etmek üzere hazırladığı Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği YouTube programının dördüncü bölümü Büyükçekmece Festival Kafe'nin yatırımcısı ve Maliyet Kontrolörü Emre Kıroğlu'nun konukluğunda yayınlandı.
Simpra Çözüm Yöneticisi ve Satış Geliştirme Uzmanı Engin Abat'ın sunumuyla hazırlanan Mutfağın Matematiği serisinin dördüncü bölümünün konuğu Festival Cafe'nin Yatırımcısı ve Maliyet Kontrolörü Emre Kıroğlu oldu.
Maliyet kontrolü ve dijitalleşme geçmişte çoğu restoran ve cafe işletmesi için hayal bile edilemezken, bugün Simpra sayesinde bu alanlarda büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Emre Kıroğlu, bu dönüşümün kendi işletmelerinde nasıl hayata geçtiğini ise şöyle anlatıyor: “Bu işe oldukça amatör başladık. Ne stok ne maliyet yönetimi vardı; reçetelendirme ya da raporlama süreçleri tamamen yoktu. Her şey çalışanların inisiyatifindeydi. İlk etapta daha basit bir yazılımla başladık ancak zamanla ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldi. Ne doğru maliyet verisi alabiliyorduk ne de reçete desteği. O noktada Simpra'nın hem satış hem teknik ekipleriyle çok profesyonel bir destek sunduğunu gördük. Reçeteleri kendimiz oluşturabilir hale geldik, israfı ölçerek önlemeye başladık. Operasyon içinde sistem değişikliği sancılı bir süreçtir ama Simpra sayesinde hem ön hem arka sistemlerimizi kurduk. Canlı eğitimlerde kendimizi üniversite öğrencisi gibi hissettik; yanımızda büyük otellerin yöneticileri vardı ama biz de A liginde olduğumuzu gördük. Bu bize hem özgüven hem vizyon kazandırdı.”
Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği 4. bölümü izlemek için tıklayın.
Simpra Inventory nedir?
Yeme – İçme sektörünün dijital dönüşümünü hızlandırmak için geliştirdiği yenilikçi çözümlerle öne çıkan Simpra, stok ve maliyet yönetimi uygulaması Simpra Inventory ile işletmelerin kâr oranını analiz edebilmesini, deposundaki malzeme miktarını görebilmesini sağlıyor. Simpra Inventory çözümüyle işletmelerin stok ve maliyet yönetimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Bu yenilikçi ürün, işletmelerin stoklarını, üretim süreçlerini, reçetelendirme işlemlerini ve maliyet ölçümlerini satış ve ERP uygulamalarıyla entegre ederek otomatikleştiriyor. Kullanıcıya sunduğu raporlarla işletmenin mali durumunu analiz edebilmesi için kritik bilgileri sağlıyor.
İlgili Kişi
Sezin Bulum
Marjinal Porter Novelli
0537 465 82 25
sezinb@marjinal.com.tr
Beril Tuncay
Marjinal Porter Novelli
0532 054 55 38
berilt@marjinal.com.tr
Simpra hakkında
Simpra, 35 yılı aşan tecrübesiyle Restoran ve Otel işletmeleri için geliştirdiği yazılımlar ile ödeme işleme, sipariş, rezervasyon vb. uçtan uca işletme yönetimini kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunan bir Ar-Ge merkezidir. Otel, restoran ve ödeme çözümleri gibi sunduğu tüm ürünlere 7 gün 24 saat destek operasyonuyla öne çıkan Simpra, ana ürünü olan POS sisteminin yanı sıra ödeme işleme, çevrimiçi sipariş, rezervasyonlar ve daha fazlasını içeren uçtan uca işletme yönetim sistemi sunar. Simpra restoran ve otel yönetimi teknolojisini herkes için erişilebilir ve kolay hale getirmekten büyük heyecan duyar. Simpra'nın arkasında teknoloji ve inovasyon aşkını, yeme-içme ve konuk ağırlama sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimle harmanlayan bir ekip bulunur. Daha fazla bilgi için https://simprasuite.com.tr/