Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği'nin altıncı bölümü yayınlandı
Simpra'nın, restoranların sürdürülebilir başarı elde etmeleri için mutfaklarında maliyet kontrolünün önemini anlamalarını sağlamak ve bu alanda onlara rehberlik etmek üzere hazırladığı Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği YouTube programının altıncı bölümü yayınlandı. Anemon Diyarbakır Otel Müdürü Özgür Arsoy'un konuk olduğu programda otelcilikte maliyet yönetiminin ve dijitalleşmenin detayları konuşuldu.
Simpra Çözüm Yöneticisi ve Satış Geliştirme Uzmanı Engin Abat'ın sunumuyla hazırlanan Mutfağın Matematiği serisinin altıncı bölümünün konuğu Anemon Diyarbakır Otel Müdürü Özgür Arsoy oldu.
Anemon Diyarbakır Otel Müdürü Özgür Arsoy, otelin 2020 yılında açılmasıyla birlikte Simpra'yı tercih ettiklerini belirterek, “Opera ile Simpra'nın entegrasyonu ve kesintisiz hizmet vermesi, 24 saat kesintisiz destek sunmaları bizi çok mutlu ediyor. En zor durumlarda bile bize destek vermekten geri durmadılar. Gerekirse buraya arkadaşlarını gönderip yerinde destek sağladılar. İki-üç gün süren çalışmalarla karşılaştığımız tüm sorunları çözmenin yolunu buldular” dedi.
Simpra'nın operasyonel süreçlerine sağladığı katkıyı değerlendiren Arsoy, sistemin özellikle personel verimliliği ve stok yönetimi açısından önemli kolaylıklar sunduğunu belirtti. Arsoy, “Anemon'un matematik temelli işletme anlayışı gereği, stok takibinden ay sonu net kâra kadar tüm hesaplamaları arka planda doğru şekilde yapacak bir sisteme ihtiyaç duyuyoruz. Sahadaki personelimizin yalnızca işine odaklanmasını, matematik kısmını ise bizim yönetmemizi sağlıyor Simpra. Reçeteli ürünlerin stoktan otomatik düşmesi, kalan ürün miktarlarının sorunsuz takibi gibi özelliklerle hem muhasebe hem de operasyon ekiplerinin yükünü hafifletiyor” şeklinde konuştu.
Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği 6. bölümü izlemek için tıklayın.
Simpra Inventory nedir?
Yeme – İçme sektörünün dijital dönüşümünü hızlandırmak için geliştirdiği yenilikçi çözümlerle öne çıkan Simpra, stok ve maliyet yönetimi uygulaması Simpra Inventory ile işletmelerin kâr oranını analiz edebilmesini, deposundaki malzeme miktarını görebilmesini sağlıyor. Simpra Inventory çözümüyle işletmelerin stok ve maliyet yönetimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Bu yenilikçi ürün, işletmelerin stoklarını, üretim süreçlerini, reçetelendirme işlemlerini ve maliyet ölçümlerini satış ve ERP uygulamalarıyla entegre ederek otomatikleştiriyor. Kullanıcıya sunduğu raporlarla işletmenin mali durumunu analiz edebilmesi için kritik bilgileri sağlıyor.
İlgili Kişiler
Sezin Bulum
Marjinal Porter Novelli
0537 465 82 25
sezinb@marjinal.com.tr
Beril Tuncay
Marjinal Porter Novelli
0532 054 55 38
berilt@marjinal.com.tr
Simpra hakkında
Simpra, 35 yılı aşan tecrübesiyle Restoran ve Otel işletmeleri için geliştirdiği yazılımlar ile ödeme işleme, sipariş, rezervasyon vb. uçtan uca işletme yönetimini kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunan bir Ar-Ge merkezidir. Otel, restoran ve ödeme çözümleri gibi sunduğu tüm ürünlere 7 gün 24 saat destek operasyonuyla öne çıkan Simpra, ana ürünü olan POS sisteminin yanı sıra ödeme işleme, çevrimiçi sipariş, rezervasyonlar ve daha fazlasını içeren uçtan uca işletme yönetim sistemi sunar. Simpra restoran ve otel yönetimi teknolojisini herkes için erişilebilir ve kolay hale getirmekten büyük heyecan duyar. Simpra'nın arkasında teknoloji ve inovasyon aşkını, yeme-içme ve konuk ağırlama sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimle harmanlayan bir ekip bulunur. Daha fazla bilgi için https://simprasuite.com.tr/