Adil Yıldırım, “Toksik İlişki” gösterisiyle İstanbul'da sahne alıyor
İlişkiler ve insan hikâyelerini kendine özgü üslubuyla sahneye taşıyan Adil Yıldırım, yeni sezonda yeni hikâyelerle izleyici karşısına çıkıyor. Yıldırım, “Neyin Peşindesin? Toksik İlişki” gösterisiyle 15 Kasım'da İstanbul'da seyirciyle buluşacak.
Dört aylık aranın ardından sahneye dönen Adil Yıldırım, 15 Kasım Pazar günü Torium Sahne'de izleyiciyle buluşacak. Yıldırım, bu süreçte yaşadığı sıra dışı olayları ve ilişkiler üzerine düşüncelerini kendine has üslubuyla anlatacak. Kahkaha ve duygusal anların iç içe geçeceği gösteride seyirciler de hikâyelere dahil olabilecek ve merak ettikleri soruları doğrudan Yıldırım'a yöneltebilecek.
Yaklaşık 75-80 dakika sürecek gösterinin ardından Yıldırım, kitaplarını imzalayacak ve fotoğraf çektirmek isteyen izleyicilerle buluşacak.
Tarih: 15 Kasım 2026, Pazar
Saat: 19.30
Mekân: Torium Sahne, İstanbul
Bilet: Bubilet üzerinden temin edilebilir.
İlgili Kişi:
Sezin Bulum
0537 465 82 25
sezinb@marjinal.com.tr