Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği'nin beşinci bölümü yayınlandı
Simpra'nın, restoranların sürdürülebilir başarı elde etmeleri için mutfaklarında maliyet kontrolünün önemini anlamalarını sağlamak ve bu alanda onlara rehberlik etmek üzere hazırladığı Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği YouTube programının beşinci bölümü yayınlandı. Bu bölümde, Federal Coffee Galata'nın muhasebe kökenli Maliyet Kontrolörü Volkan Aras konuk oldu.
Simpra Çözüm Yöneticisi ve Satış Geliştirme Uzmanı Engin Abat'ın sunumuyla hazırlanan Mutfağın Matematiği serisinin beşinci bölümünün konuğu Federal Coffee Galata'nın muhasebe kökenli Maliyet Kontrolörü Volkan Aras oldu.
Sohbet sırasında Simpra'nın sağladığı faydaları anlatan Volkan Aras, “Yeni nesil şefler maliyet kontrolünde kendi matematiklerini çok iyi yapıyorlar ancak programa geldiklerinde bazen bocalayabiliyorlar. Simpra üzerinden ölçüm yapınca, programın mantığını anlattığımızda her şey birdenbire farklı bir kaleme dönüşüyor. Çalıştığım yerlerde genellikle sistemi ben kullanıyorum ama yanımdaki arkadaşlarıma da öğretiyorum; böylece aynı mantıkla devam ediyor işler. Otellerde sistem daha efektif kullanılıyor, çünkü orada herkesin program içine girmesi ve hareket etmesi gerekiyor. Restoran ve kafelerde ise bu biraz daha kısıtlı olabiliyor. Zincir işletmelerde ise sistem kullanımını daha yeni yeni oturtuyoruz. Bizim elimizde Ferrari var ama ‘tüp taktırmaya gerek yok' diyoruz” dedi.
Simpra Inventory ile Mutfağın Matematiği 5. bölümü izlemek için tıklayın.
Simpra Inventory nedir?
Yeme – İçme sektörünün dijital dönüşümünü hızlandırmak için geliştirdiği yenilikçi çözümlerle öne çıkan Simpra, stok ve maliyet yönetimi uygulaması Simpra Inventory ile işletmelerin kâr oranını analiz edebilmesini, deposundaki malzeme miktarını görebilmesini sağlıyor. Simpra Inventory çözümüyle işletmelerin stok ve maliyet yönetimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Bu yenilikçi ürün, işletmelerin stoklarını, üretim süreçlerini, reçetelendirme işlemlerini ve maliyet ölçümlerini satış ve ERP uygulamalarıyla entegre ederek otomatikleştiriyor. Kullanıcıya sunduğu raporlarla işletmenin mali durumunu analiz edebilmesi için kritik bilgileri sağlıyor.
İlgili Kişi
Sezin Bulum
Marjinal Porter Novelli
0537 465 82 25
sezinb@marjinal.com.tr
Beril Tuncay
Marjinal Porter Novelli
0532 054 55 38
berilt@marjinal.com.tr
Simpra hakkında
Simpra, 35 yılı aşan tecrübesiyle Restoran ve Otel işletmeleri için geliştirdiği yazılımlar ile ödeme işleme, sipariş, rezervasyon vb. uçtan uca işletme yönetimini kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunan bir Ar-Ge merkezidir. Otel, restoran ve ödeme çözümleri gibi sunduğu tüm ürünlere 7 gün 24 saat destek operasyonuyla öne çıkan Simpra, ana ürünü olan POS sisteminin yanı sıra ödeme işleme, çevrimiçi sipariş, rezervasyonlar ve daha fazlasını içeren uçtan uca işletme yönetim sistemi sunar. Simpra restoran ve otel yönetimi teknolojisini herkes için erişilebilir ve kolay hale getirmekten büyük heyecan duyar. Simpra'nın arkasında teknoloji ve inovasyon aşkını, yeme-içme ve konuk ağırlama sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimle harmanlayan bir ekip bulunur. Daha fazla bilgi için https://simprasuite.com.tr/