Haberler / Zingat Basın Bültenleri
11.10.2017

Zingat.com, Doğuş Grubu'nun Doku projesi ile kadınların üretime katılmasına destek veriyor

Doğuş Grubu, kadınların şehir hayatında ve ekonomide daha aktif yer almasını sağlamak amacıyla “Doğuştan İyi Bir Gelecek” sosyal sorumluluk çatısı altında başlattığı DOKU projesiyle pek çok kadının hayatına dokunuyor, onları üretime yöneltiyor. Kadınların emekleriyle hazırladıkları ürünlerini geniş kitlelerle buluşturma imkânı bulduğu DOKU'ya Zingat.com da kurum içi farkındalık çalışmalarıyla destek veriyor. Şirket, atölye çalışmalarının yanı sıra özel günlerde de şirket çalışanlarına DOKU kadınlarının ürünlerini hediye ederek projeye katkı sunuyor.

Modern hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan Doğuş Grubu, kadınların üretime ve ekonomiye katkısını artırarak sürdürülebilir değer yaratmak amacıyla DOKU projesini hayata geçirdi. 2016 yılında kadınların toplumda, şehir hayatında ve ekonomide daha aktif yer alması ve toplumun refah düzeyinin geliştirilmesi hedefiyle başlatılan proje kapsamında kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini alıcılarıyla buluşturma fırsatı yakalıyor.

Doğuş Grubu şirketlerinden Zingat.com CEO'su Ahmet Kayhan, DOKU ile kadınların hem yeteneklerini sergilediklerini hem de aile ekonomisine katkı sağladıklarını söyledi. Kayhan sözlerine şöyle devam etti: “Zingat.com olarak Grubumuzun 2016 yılında başlattığı bu kıymetli projeye gönülden destek veriyoruz. Bu kapsamda özel günlerde çalışanlarımıza, DOKU kadınlarımızın hazırladıkları özel ürünleri hediye ediyor ve üretim süreçlerine katkıda bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz kurum içi çalışmalar kapsamında yapılan atölyelerle de köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi çocuklarımızın öğrenim hayatlarına destek sağlamaya gayret ediyoruz.”

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Zingat.com
Zingat, 2015 yılında REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle kurulan, gayrimenkul ve emlak alanında kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi sağlayan bir bilgi ve pazarlama platformudur. Oluşturduğu platformda gayrimenkul profesyonelleri ile bireyleri buluşturmaktadır. Zingat'ın misyonu, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapan, evini satan, kiralayan, yeni bir ev alan tüm bireylere ve bu sektörle profesyonel olarak ilgilenen kurum ile kişilere kapsamlı bir referans noktası oluşturmaktır. www.zingat.com

DOKU
Anadolunun kendine özgü değerlerine yepyeni bir hayat vaadiyle, 2015 yılında Uçhisar ve sonrasında Didim'de faaliyete geçirilen iki projenin 2016 yılında birleşmesinden doğan DOKU projesiyle kadınlar, çağdaş şehir hayatının içinde geleneksel kültürel değerlere yer vermeye başladılar. Kadınlara iyi bir gelecek sunma amacıyla Doğuş Grubu bünyesinde oluşturulan DOKU, kadınların el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünlerini, Doğuş Grubu'nun yatırımlarının bulunduğu bölgelerde üretip geniş kitlelerle buluşturma imkânı sunuyor. DOKU ile kadınlar emeklerini kitlelerle buluşturmanın yanı sıra, üretim-tüketim dengesini daha bilinçli bir şekilde sağlamak, ekonomiden kültür-sanata kadar her alanda bilgili ve yenilikçi bir toplum olmak amacıyla tasarlanan Uygulamalı Eğitim Atölyelerine de katılıyorlar. Didim ve Uçhisar'daki kadınların emeği ve dayanışmasıyla üretilen kıymetli ürünlerin tedarik zincirine dâhil olmak ve DOKU projesini daha da güçlendirmek için sipariş ve işbirliği taleplerinizi doku@dogusgrubu.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Zingat
REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle 2015 yılında faaliyete geçen Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi anlayışını benimseyerek gayrimenkul profesyonellerini ve bireyleri doğru, kapsamlı referans bilgilerle aynı çatı altında buluşturan güvenilir bir gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformudur. Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağıdır