Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
04.07.2018

Zamansız sokak stilinin yeni markası: Pİ

Morhipo.com'un yeni markası Pİ, moda dünyasının “trendy ve kusursuz” görünümlerinin aksine gençlere enerji dolu, cesur ve cool bir alternatif sunuyor. Ağırlıklı olarak siyah, gri ve beyaz renklerden oluşan minimal koleksiyon, giyenin kimliğine hizmet ediyor, kendini ifade etme fırsatı tanıyor ve kendi kahramanlarını yaratıyor.

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, özgün stillere ilham veren yeni markası Pİ'yi cesur giyimi tercih eden özgür ruhlu müşterileriyle buluşturuyor.  Basic parçaların ve oversize kalıpların ön planda olduğu koleksiyon, “doğru kombin” endişesinin, “doğru yerde uygun giyinme” kalıplarının dışına çıkarak moda dünyasında bambaşka bir oyun alanı yaratıyor.

Yaratıcılıkla şekillenen, neyin moda olduğundan çok neyin ilham verdiğine odaklanan Pİ markası, sokağın zamansız modasını fonksiyonel ürünlerle sunuyor. Sıradanlığı reddeden koleksiyondaki unisex ürünler, herkese kendi stiline dikkat çekme fırsatı veriyor.

Cool, genç ve cesur bir tarza sahip ürünleri içeren koleksiyonda, minimal olmasıyla birlikte yeni trendlere ayak uyduran saten ve organze parçalar da bulunuyor. Siyah, gri ve beyaz renklere bürünen Pİ markasında, “be bold”, “be cool”, “be brave” gibi modadaki rahatlık ve cesaret temalarını öne çıkaran sloganlı ürünler bulunuyor.

*Editöre Not: Dekupe görsellerin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Esra Şavkın / 0537 858 85 49 - 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.