Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
28.11.2017

Yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi: Marks & Spencer

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, yılbaşı alışverişi için yine vazgeçilmez adres olacak. Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla farklı kılan Marks & Spencer'da kışlık giyimden aksesuara, iç çamaşırdan elbiseye, ayakkabıdan uyku giyimine her zevke uygun bir hediye bulmak mümkün.

“Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stilin yanı sıra, kış aylarında da içinde kendinizi iyi hissedeceğiniz parçalarla dolu zengin koleksiyonuyla Marks & Spencer, yılbaşı alışverişinizin kurtarıcısı olacak.

Marks & Spencer Kadın Koleksiyonu'nda yer alan hırka ve kazaklar gardıroplara hafif, rahat ve şık dokunuşlar katacak. Her saate ve duruma uygun birbirinden şık elbiseler, pek çok kesim ve renk alternatifiyle sunulan kışlık pantolonlar, soğuk havalara tarz katan kaban ve montlar, sezon trendlerine uygun aksesuarlarla kombinlenerek Marks & Spencer kadınının içinde kendini çok iyi hissedeceği bir koleksiyona dönüşüyor. Bu sezonun yükselen kumaş trendlerinden kadifenin bluzlardan elbiselere, pantolonlardan eteklere pek çok parçaya şık dokunuşlar bıraktığı Marks & Spencer koleksiyonunda, kış renklerinin modern tonları çivit mavisi, siyah, yoğun kırmızı, zengin fuşya ve sıcak karameller mükemmel bir uyum sergiliyor.

Hiç alışık olmadığınız kadar rahat, kadınsı bir stil sunan ve özel tasarımlarla hazırlanmış geniş iç giyim koleksiyonuyla her mevsim dikkat çeken Marks & Spencer, yılbaşının vazgeçilmez rengi kırmızıyı bu yıl hem al üst iç giyim parçalarında hem de uyku giyimi ürünlerinde vurguluyor. Kış gecelerine konfor katacak pijama takımları ve geceliklerin yanı sıra zarif detaylarla göz kamaştıran inovatif iç giyim ürünleri, sevdikleriniz için harika bir yılbaşı hediyesi olmaya aday.

Marks & Spencer'ın günlük stilin en kilit parçalarını sunan erkek koleksiyonu ürünleri, yeni kışlık parçalarla zenginleşiyor. Kazak, hırka, gömlek, ceket gibi gardıropların olmazsa olmazlarının yanı sıra kaban ve montlar, sıcacık atkılar, konforlu iç giyim parçaları ve en yoğun antrenmanlarda bile hem havalı hem ferah hissettirecek spor giyim ürünleriyle göz dolduran Marks & Spencer Erkek Koleksiyonu, beylere yılbaşı hediyesi seçmenin en şık ve en pratik yolu.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer