Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
05.12.2017

Yeni yılı özel kılan kırmızı elbiseler

Yılbaşı gecesine en yakışan renk kırmızı! Morhipo MAG editörleri yeni başlangıçlara hazırlanırken içindeki enerjiyi görünümüne yansıtmak isteyenler için yılbaşı partilerine özel en şık kırmızı elbise modellerini bir araya getirdi.

Kırmızı elbisenin hangi tonu giyilmeli? Buna cilt alt tonunuzu öğrenerek karar verebilirsiniz. Sıcak alt tonlara sahip olanlar daha turuncu bazlı kırmızıları tercih etmeliyken, soğuk renkler biraz daha bordoya yakın modelleri giymeyi düşünmeli.
Kırmızı iddialı bir renk, bu nedenle vücut yapısı da çok önemli. İnce belli kadınlar kalçalarını daha oranlı göstermek için A kesim elbiselere yönelmeli, kum saati vücudunu ortaya çıkarmak isteyenler ise crop top ile denge yaratacak modelleri tercih etmeliler. Büyük göğüsleri olan kadınlar kalın askıları ve büyük kolyeleri birlikte kullanabilir. Minyonlar ise, dekolteye şans verebilir ya da desenlerle oynayabilir.

Yılbaşı gecesinde kırmızı elbiseler dışında alternatif olarak pembeye yönelmek de güzel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Renklerle oynamak isteyenler desen konusunda elbiselerini sade tutmaya özen göstermeli. Kumaş konusunda ise sezonun trendleri kadife ya da romantik dantellere şans verilebilir.

Son olarak; aksesuarlar, makyaj ve kıyafet tercihleri trendlere uygun olduğu kadar abartısız ve zamansız da olmalı.  Siyahtan vazgeçmeyenler ise, kırmızı rujla yeni yıl ruhuna ortak olabilir.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / 0537 858 85 49  esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.