Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
10.11.2017

Yeni yılı Banana Republic'in zarif stiliyle karşılayın

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yılbaşına şıklığıyla damgasını vurmak isteyenlere sesleniyor. Banana Republic'in kadın ve erkek koleksiyonlarındaki zarif parçalar gardıroplara yepyeni bir stil katacak.

Yeni yıla seçkin tarzıyla damga vurmak isteyenler için birbirinden şık kadın ve erkek koleksiyonları sunan Banana Republic, soğuk kış günlerine ipek kaşmir ve merinoyla sıcacık bir dokunuş katıyor.

Banana Republic'in kadın koleksiyonunda yer alan merino yün kazaklar, pek çok model ve renk alternatifiyle göz dolduruyor. Sloan pantolonların “power strech” özellikli kumaşları, vücuda şekil veren, düşük belli ve dar kesimli fit bir görünüm sunuyor. Her güne ayrı bir tarz katma imkanı sunan, vücut hatlarıyla birleşerek stili tamamlayan gömlek ve bluzlar ise Banana Republic kadınının şıklığını pekiştiriyor.

Erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi chino pantolonları rüya gibi bir rahatlık sunarken, ipek kaşmir karışımlı, sezonun en moda renkleriyle tasarlanmış şık kazaklarla kombinleniyor. Banana Republic erkeğinin maskulen tarzını yılbaşı şıklığıyla birleştirecek yepyeni parçalar göz dolduruyor.

Yüksek çözünürlüklü dekupe görseller için: https://goo.gl/3vsyif

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 3 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.