Haberler / GAP Basın Bültenleri
21.12.2016

Yeni yılda yeni tarzınız için Gap'ten sürpriz indirimler

Gap yeni yılda ikonik parçalarla dolu yepyeni bir gardırop isteyenleri sürpriz indirimlerle karşılıyor.

Yeni yıla taze bir başlangıç yapmak ya da stilinizi birbirinden şık ikonik ürünlerle tamamlamak istiyorsanız, Gap'in ocak ayı indirimlerini kaçırmayın.  Gap logolu ürünlerden zamansız denim parçalara, kış soğuklarına sıcacık renkleriyle yanıt veren kazaklardan her parçayla kombinlenebilecek hırkalara, şıklık ve rahatlığı bir arada sunan Kadın, Erkek ve Çocuk koleksiyonları, cazip indirimlerle Gap mağazalarında veya Gap.com.tr adresinde ocak ayı boyunca sizi bekliyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.