08.08.2018

Yaz akşamlarının keyfine keyif katacak performanslar Forum Aydın'da izleyiciyle buluşuyor

Temmuzda 21. Peron efsanesiyle başlayan Forum Aydın'ın yaz konserleri serisi, ağustos ayında da birbirinden keyifli performanslarla devam ediyor! Her salı, perşembe ve pazar günü saat 20.00'de Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda başlayacak etkinlikler, yaz akşamlarının keyfine keyif katacak.

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, yazın gecelerinin keyfini doyasıya çıkartmak isteyen herkesi, ağustos ayı boyunca her salı, perşembe ve pazar akşamları saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak canlı performanslara davet ediyor.
Forum Aydın yaz konserlerinin ilk turunda 9 Ağustos 2018 Perşembe akşamı Aqua Akustik Band, 12 Ağustos 2018 Pazar akşamı Grup Kafama Göre ve 14 Ağustos 2018 Salı akşamı ise Beyza Başak Orkestrası izleyiciyle buluşacak.

Geçmişten günümüze keyifli melodilerle süslenecek unutulmaz yaz geceleri için herkes, Forum Aydın'a davetli!