15.01.2019

Yarıyılın en eğlenceli etkinliği Buz Devri macerası Forum Mersin'de başlıyor

Dünyanın en çok ilgi gören animasyon çizgi filmlerinden ‘Buz Devri' eğlence ve macera dolu etkinlikleriyle Forum Mersin'de tekrar canlanıyor. 19 - 27 Ocak tarihleri arasında filmin kahramanları Sid ve Scrat'ın da katılacağı birbirinden renkli etkinliğe 4 - 12 yaşlarındaki tüm çocuklar davetli!

Mersin'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, yarıyıl tatiline giren çocuklar için renkli bir etkinliğe imza atıyor. Dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden ‘Buz Devri (Ice Age)' konseptiyle hazırlanan etkinlikte; içerisinde zorlu parkurlar bulunan macera dolu bir labirent çocukları bekliyor olacak.

Labirentteki eğlencenin yanı sıra maske boyama, oyun hamuru, PlayStation oyunları, “eşini bul” oyunu, tattoo deneyimi ve greenbox fotoğraf alanları ile çocuklar sınırsız eğlencenin tadına varacak. Festival tadındaki etkinliklerde çocuklar birbirinden renkli atölyelere katılırken çizgi film kahramanları Sid ve Scrat'ı canlı izleme keyfi yaşayacak ve onlarla fotoğraf çektirebilecek.

Buz Devri Macera Labirenti 19 - 27 Ocak tarihlerinde 13:00 - 18:00 saatleri arasında Forum Mersin Sanatçılar Meydanı'nda, atölyeler ise B-blok zemin katta düzenlenecek. Ücretsiz düzenlenen etkinliğe 4 - 12 yaş arasındaki tüm çocuklar davetli.

www.forummersin.com