18.01.2019

Yarıyıl tatilini keyifli ve verimli etkinliklerle geçirmek isteyen tüm çocuklar Forum Ankara'ya davetli!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, tüm çocukları yarıyıl tatiline özel gerçekleştireceği keyifli etkinliklere davet ediyor. 20-24 Ocak tarihleri arasında Karlar Diyarı etkinliğinde eğlenmek, 25-29 Ocak tarihleri arasında ise Mutfak Atölyesi'nde leziz tarifleri deneyerek öğrenmek isteyen tüm çocuklar, Forum Ankara'da buluşacak.

Ziyaretçilerine sunduğu cazip fırsatların yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çeken Forum Ankara, bu kez minik misafirlerinin yarıyıl tatiline keyif ve eğlence katacak özel programlar hazırladı.

20 – 24 Ocak 2019 tarihleri arasında her gün saat 14.00'ten 18.00'e dek çocukların ücretsiz katılımına açık gerçekleştirilecek Karlar Diyarı etkinliği, minikleri kostümler, oyunlar ve danslar eşliğinde büyülü bir yolculuğa çıkartacak. Forum Ankara'da kurulacak özel etkinlik alanında boyama, süsleme ve el işi çalışmalarının yanı sıra mini yarışmalar ve sahne gösterileriyle dolu dolu bir program, keyifli ve verimli zaman geçirmek isteyen çocukları bekliyor.

25 – 29 Ocak 2019 tarihleri arasında ise Forum Ankara'nın minik ziyaretçileri leziz bir etkinlikte hep beraber çalışmanın ve üretmenin keyfini çıkartacak. Saat 14.00 – 18.00 arasında Mutfak Atölyesi etkinlik alanını ziyaret eden çocuklar önlüklerini takıp mutfağa girecek, mini mutfak aletleriyle hamur açacak, paylaşarak ve yardımlaşarak keyifle zaman geçirecek.

Karlar Diyarı ve Mutfak Atölyesi'nin yanı sıra 20, 26 ve 27 Ocak 2019 tarihlerinde Forum Ankara'yı ziyaret edecek tüm çocuklar gezici maskot bandosunun gösterileriyle coşacak. Yarıyıl tatilinde hem eğlenmek hem öğrenmek isteyen tüm minikler, Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com