01.02.2019

Yarıyıl tatilinde çocuklar Forum Magnesia'da keyifli ve verimli zaman geçirdi!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, 21- 31 Ocak tarihleri arasında minik misafirlerini yarıyıl tatiline özel dolu dolu bir programla ağırladı. Yaratıcı dramadan kodlamaya, ritimden baleye pek çok konuda ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklere katılan tüm çocuklar Forum Magnesia'da doyasıya eğlendi!

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, yarıyıl tatilinin ilk haftasında çocuklara yönelik el işi, robotik ve ritim gibi eğlenirken öğrenebilecekleri çok özel etkinlikler düzenledi. Yarıyıl tatilinin son haftasında çocuklar dans ve bale gösterisini izleyip ardından profesyonel eğitmenler eşliğinde dans ve bale eğitimi aldılar. 31 Ocak tarihinde ise yaratıcı drama eğitmeniyle çocuklar doğaçlama tiyatro gösterileri sunup, kendilerine verilen bir şiiri tamamlayarak kelime dağarcıklarını geliştirdiler.

Atölye eğitimlerini dolu dolu geçiren minik misafirler, hem eğlenerek hem de öğrenerek yarıyıl tatillerini tamamladılar.