Haberler / Western Digital Basın Bültenleri
10.01.2019

Western Digital CES 2019'da inovatif çözümlerini tanıttı

Şirket, Piyasaya Süreceği Yeni İki Süper Hızlı Portatif SSD'lerini ve USB Sürücüleri için Yepyeni Bulut Yedekleme Hizmetini Tanıttı. Ayrıca 4TB Portatif Flaş Sürücü Prototipini Görücüye Çıkardı.

Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), Tüketici Elektroniği Fuarı 2019 (CES® 2019) kapsamında bugün tüketicilerin kişisel içeriklerini son derece hızlı ve basit bir şekilde oluşturmalarını, organize etmelerini ve paylaşmalarını sağlayan birçok inovatif çözümünü tanıttı. Şirket, videolarının ve dosyalarının kontrolünü tüketicilerine veren iki yeni portatif SSD'sine, USB sürücüsündeki dosyaları buluta yedekleme hizmetine ek olarak yeni ultra yüksek kapasiteli USB sürücü prototipini tanıttı. Böylece ihtiyaç duyduklarında kullanıcılar hareket halinde olsa bile daha fazla içerik depolayabiliyor ve bu içeriklere erişebiliyor.

Western Digital Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı David Ellis, konuyla ilgili şunları söyledi: “Tüketicilerimizin en değer verdikleri içeriklerine yeni yöntemlerle erişebilmeleri için ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Son ürünlerimiz, Western Digital'ın dayanıklılık, hız, güvenilirlik ve kolay kullanım sunan birçok kişisel depolama çözümü ulaştırma amacına olan bağlılığını güçlendiriyor.”

Western Digital, satışa çıkacak ürünlerinin yanı sıra en yeni SanDisk® ve WD® markalı ürünlerini tanıttı:
  • SanDisk Extreme PRO® Portable SSD: 2019'un bahar aylarında piyasada olması beklenen SanDisk markasının yüksek performanslı portatif SSD'si, son derece hızlı ve sürdürülebilir performansı 1GB/sn'ye kadar çıkan transfer hızıyla* taçlandırıyor ve tüm bunları IP55 derecesinde dayanıklılıkla2 sunması planlanıyor.
  • My Passport® Go: WD'nin ödüllü My Passport ailesinin en yeni üyesi My Passport Go SSD, 1TB'a kadar hafıza seçeneklerinin yanında entegre kablo ve kauçuk kaplama barındıran elverişli bir yapıyla tüketicilerinin karşısına çıkacak. Seyahatler için tasarlanan My Passport Go, SSD performansına hareket halindeyken bile erişmek isteyenlerin tercihi.
  • SanDisk Flashback™: SanDisk'in en popüler iki USB sürücüsüyle uyumlu olan Flashback, USB sürücüdeki içeriğin çevrimiçi bir kopyasını oluşturan bir bulut depolama hizmeti. Böylece tüketiciler sürücülerini kaybettiğinde veya evde unuttuğunda bile dosyalarını kolayca görüntüleyebiliyor, arayabiliyor ve paylaşabiliyor.
  • SanDisk 4TB1 USB-C™ Prototip: Teknolojide dönüm noktaları yaratma geleneğine devam eden şirket, dünyanın en yüksek kapasiteli portatif flaş sürücüsünü gösterime sunuyor. Sürücüde 4TB1 gibi çok yüksek bir hafıza, şu anda prototip olan çok küçük bir yapıda yer alıyor.

Verilerden elde edilecek potansiyeli açığa çıkaran Western Digital, tüketicilerin kişisel içeriklerini gönül rahatlığıyla erişmelerine, paylaşmalarına ve depolamalarına yardımcı olmak için sektörün en geniş ürün ve çözüm portföyünü sunuyor. Daha fazla bilgi için: Western Digital, WD ve SanDisk.
*Okuma hızı 1GB/sn'ye kadar çıkabilir. Yazma hızı daha az olabilir. Performans sürücünün kapasitesine, ana cihaza, kullanım koşullarına ve diğer faktörlere bağlı olarak performansta azalmalar gözlenebilir. 1GB=1.000.000.000 bayt.
1 1TB=1.000.000.000.000 bayt. Asıl kullanıcı depolama değeri daha az.
2 IEC 60529 IP55: Su akışına (30kPa) 3 dakika kadar dayanabilir. Sınırlı toz teması çalışmaya engel olmaz.

İlgili kişi:
Önder Kalkancı
Marjinal PorterNovelli
onderk@marjinal.com.tr

Western Digital hakkında
Western Digital, verilerin geliştirilmesi için uygun ortamlar yaratır. Sürekli artan çeşitlilikteki verinin tutulması, muhafaza edilmesi, erişilmesi ve dönüştürülmesi konusunda müşterilerine yardımcı olmak için gereken yeniliği sunar. Bu veriler; gelişmiş veri merkezlerinden mobil algılayıcılara hatta kişisel cihazlara kadar her yerde bulunur; Western Digital'in endüstri lideri çözümleri, veri imkânları sunar.
Western Digital® veri merkezli çözümleri G-Technology ™, HGST, SanDisk®, Tegile™, Upthere ™ ve WD® markaları altında pazarlanmaktadır.
© 2019 Western Digital Corporation veya iştirakleri. Tüm hakları saklıdır.
Western Digital, Western Digital logo, SanDisk, SanDisk logo, WD, WD logo, Flashback, My Passport ve SanDisk Extreme PRO Western Digital Corporation'ın veya bağlı şirketlerinin ABD'deki ve / veya diğer ülkelerdeki tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. USB-C™, USB Implementers Forum'un ticari markasıdır. Diğer tüm markalar, sahiplerinin mülküdür. Ürünlerin içerikleri haber verilmeksizin değiştirilebilir. Fotoğraftaki ürün, asıl üründen farklı olabilir. Bazı ürünler dünyanın her bölgesinde mevcut değildir.

Western Digital
Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), insanların verileri oluşturmasını, güçlendirmesini, deneyimlemesini ve korumasını sağlayan depolama teknolojileri ve çözümleri geliştiren endüstrinin lider şirketlerindendir. Şirket, sürekli değişen pazar ihtiyaçlarını; müşteri odaklı inovasyon, yüksek verimlilik, esneklik ve hız ile güçlü ve yüksek kalitede depolama çözümlerinden oluşan geniş portföy sunarak karşılamaktadır. Ürünlerimiz HGST, SanDisk ve WD markaları altında OEM’lere, distribütörlere, satıcılara, bulut altyapısı sağlayıcılarına ve tüketicilere sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.hgst.com, www.wd.com ve www.sandisk.com.