Haberler / b-fit Basın Bültenleri
08.11.2018

Uzman yoga eğitmeninden sertifikalı antrenör programı

b-fit, kadın-erkek yogayla profesyonel olarak ilgilenmek isteyen herkesi 10-11 Kasım'da İstanbul Kartal Kızılay b-fit merkezine bekliyor. Yoga Eğitmeni Tuğçe Aydoğdu'nun uzmanlığıyla düzenlenen sertifikalı antrenör eğitimine katılanlar yoga felsefesinden pranayama tekniklerine, meditasyon pratiklerinden asana öğretme metotlarına kadar pek çok alanda uzmanlık kazanacak.

Türkiye'nin en büyük spor markası b-fit, nitelikli antrenör eksikliğine çözüm üretmek amacıyla kurduğu b-akademi platformunun çalışmalarına yoga eğitmen eğitimleriyle devam ediyor. 10-11 Kasım tarihlerinde saat 10.00'da İstanbul Kartal Kızılay b-fit merkezinde gerçekleşecek sertifikalı antrenör eğitimi kadın-erkek herkese açık!
Yoga Alliance onaylı Yoga Eğitmeni Tuğçe Aydoğdu'nun eğitmen olarak yer aldığı sertifika programında; yoganın tarihi ve felsefesi, yoga etiği, pranayama teknikleri, çakralar ve enerji merkezlerimiz, meditasyon pratikleri ve gevşeme teknikleri, asana teknik ve öğretme metotları, dersi ve öğrenciyi gözlemleme, demonstre etme, sözlü ve elle yönlendirme teknikleri alanlarında zengin bir içerik bulunuyor.
Detaylı bilgi ve kayıt için:
b-fit iletişim: 0533 323 26 09

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr