Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
07.02.2019

Ünlü tasarımcı Şansım Adalı'nın yenilenen Morhipo x Sudi Etuz koleksiyonu
Morhipo.com'da

Farklı ve özgün tasarımlarıyla moda dünyasında adından sıkça söz ettiren Sudi Etuz'un yaratıcısı Şansım Adalı'nın Morhipo.com müşterilerine özel hazırladığı Morhipo x Sudi Etuz koleksiyonu yepyeni ürünleriyle moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Sudi Etuz'un yaratıcısı Şansım Adalı tarafından hazırlanan ve oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Morhipo x Sudi Etuz koleksiyonu, yepyeni ürünleriyle moda tutkunlarının karşısına çıkıyor.

Sudi Etuz'un çarpıcı ve sıra dışı stilini yansıtan kısa ve uzun elbiseler, pantolon ve etekler, gösterişli bluzlar ve aksesuarlar olmak üzere toplam 45 parçadan oluşan koleksiyonuna metalik yağmurluklar, fuşya elbiseler, saten takımlar, simli ve kadife büstiyerler ve metalik çantalardan oluşan 15 yeni ürün eklendi.

Şansım Adalı kimdir?
‘SudiEtuz'ün yaratıcısı Şansım Adalı, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu Adalı, 2004-2005 akademik yılını Brüksel'de geçirdi ve bu süre içinde Antwerp'te çizim derslerine ve workshop'lara katıldı. 2006 yılında tamamladığı Fransızca eğitiminin ardından LaSalle Akademi İstanbul'da Moda Tasarımı diploma programına başladı. Sudi Etuz markası ile ilk kadın giyim koleksiyonunu 2009 yılında sunan Şansım Adalı, 2010 yılında kendi markasının yanı sıra yeni kuşak Türk tasarımcıların koleksiyonlarına da askılarında yer veren; çeşitli sergi ve deneysel sunumlara ev sahipliği yapan Kumpanya62 adlı konsept mağazasının kapılarını açtı. Kült detayları modern bir üslupla yorumlayan tasarımcı, 2016 yılında Okan Üniversitesi tarafından yılın en iyi moda tasarımcısı ödülüne layık görüldü. Sudi Etuz markasıyla romantik, feminen ve zarif çizgide duran kadınları yaratmayı hedefliyor.

Editöre Not: Tüm görseller aşağıda linktedir.

Ulaş Dağlıoğlu
0212 219 29 71 ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.