Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
14.06.2018

Türkiye'nin en beğenilen babası bu yıl Fernando Muslera oldu

GittiGidiyor'un Babalar Günü'ne özel olarak Poltio üzerinden düzenlediği ankete göre, Türkiye'nin en beğenilen babası bu yıl Fernando Muslera oldu. Muslera'yı sırasıyla Halit Ergenç, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Bülent Şakrak, Talisca, Emre Altuğ, Ozan Güven, İlker Kızmaz ve Kıvanç Kasabalı takip etti.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, sosyal anket platformu Poltio üzerinden Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği anketle Türkiye'nin en beğenilen babasını belirledi. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen ve toplam 1290 oyun kullanıldığı ankette, “En beğendiğiniz ünlü baba hangisi?” sorusuna yüzde 25 oy oranıyla Fernando Muslera yanıtı verildi. Geçen yıl düzenlenen ankette birinci gelen Cem Yılmaz; yerini bu yıl kasım ayında oğlu Kailash'ın doğumuyla ilk kez baba olma heyecanını yaşayan, Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera'ya kaptırdı.

Anket sonucunda Türkiye'nin en beğenilen babası seçilen Muslera'yı yüzde 18'le Halit Ergenç, yüzde 16'yla Cem Yılmaz, yüzde 12'yle Şahan Gökbakar, yüzde 11'le Bülent Şakrak, yüzde 7'yle Talisca, yüzde 4'le Emre Altuğ, yüzde 3'le Ozan Güven, yüzde 2'yle İlker Kızmaz ve yine yüzde 2'yle Kıvanç Kasabalı takip etti.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr