Haberler / Marjinal Porter Novelli Basın Bültenleri
22.09.2017

Türkiye'deki en önemli yelken yarışması The Bodrum Cup'ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli, bu yıl 16-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bodrum'un uluslararası yelken yarışı The Bodrum Cup'ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

Türkiye'de 29 yıldan beri kesintisiz olarak devam eden tek yelken yarışı olma özelliğine sahip The Bodrum Cup, başladığı günden bu yana başarısını artırarak yelken yarışçılarına, denizcilere ve konuklarına unutulmaz anlar yaşatıyor. Uluslararası yelken yarışları arasında denizcilerin konuklarıyla birlikte yarışabilmelerini mümkün kılan tek yarışma olan The Bodrum Cup, Bodrum'un ve Türkiye'nin tanıtımına da ciddi katkılar sağlıyor. Her yıl yarışma haricinde düzenlediği etkinliklerle de adından söz ettiren The Bodrum Cup'ın iletişim faaliyetleri bundan böyle Marjinal Porter Novelli tarafından yürütülecek.

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından 1989 yılında başlatılan The Bodrum Cup, her yıl ekim ayının üçüncü haftasında gerçekleştiriliyor. Bu yıl da 16-21 Ekim tarihleri arasında deniz ve yelken sevdalılarını buluşturacak olan The Bodrum Cup'a destek veren kurumlar arasında Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, IMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, TURSAB ve TYF de bulunuyor. Heyecanlı bir atmosferde yapılan yarışların yanı sıra karada ve denizde gerçekleştirilen birbirinden eğlenceli ve dikkat çekici etkinlikle desteklenen The Bodrum Cup, uluslararası bir festival olma özelliğiyle de öne çıkıyor. Bu etkinlikler arasında Kampana Töreni, The Bodrum Cup Meydan Aktiviteleri, Akustik Şehir Konserleri, Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması, #instabodrumcup Fotoğraf Yarışması ve Ödül Töreni ile birlikte Final Konseri bulunuyor. Her yıl sevilen sanatçıların konserleri ve kara-deniz aktiviteleri ile katılımcı sayısını giderek artıran The Bodrum Cup, sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek önemli konularda toplumsal farkındalık yaratılmasına da katkı sunuyor.

The Bodrum Cup sosyal medya linkleri:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
0533 927 23 93/ 0212 219 29 71

Marjinal Porter Novelli hakkında
1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50'ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli'nin bağlı olduğu Porter Novelli network'ü, 2011 ve 2012 yıllarında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. Marjinal Porter Novelli, 2013 yılında XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. www.marjinal.com.tr

1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50’ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novell’inin bağlı olduğu Porter Novelli networkü, 2011 yılında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir.