06.12.2018

Tüm çocuklar Pette için Forum Magnesia'ya davetli!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, 9 Aralık Pazar günü minik misafirlerini “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk tiyatrosunda ağırlayacak. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyun, çocukların ücretsiz katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

Yıl boyu düzenlediği renkli etkinliklerde çocukları da unutmayan Forum Magnesia, 9 Aralık 2018 Pazar günü tüm minikleri “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli oyuna davet ediyor.

PTT Bilgi Teknolojileri tarafından hazırlanan "Pette Yollarda", çocuklara PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları tiyatro oyunuyla anlatıyor. Forum Magnesia'da aynı gün saat 15.00 ve 17.00'de olmak üzere iki kez sahnelenecek bu keyifli gösteri, temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye çerçevesinde, miniklere eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunacak.