Haberler / arvato Basın Bültenleri
27.10.2017

The Stevie Awards'tan Arvato'ya bu sene de iki ödül birden!

Dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren The Stevie Awards, Arvato'yu “Yılın en yenilikçi şirketi” ve “Yılın teknoloji yeniliği” alanlarında ödüle layık gördü.

Bu yıl 14'cüsü düzenlenen The Stevie Awards 2017 Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. Dünyanın tek uluslararası iş ödülleri programı olan The Stevie Awards'ta verilen ödüller için her yıl 60'tan fazla ülkeden 10.000'den fazla kurum ve yönetici yarışıyor.

Küresel çaptaki organizasyonda yarışan kurumlar; pazarlama, insan kaynakları, müşteri hizmetleri, halkla ilişkiler, yenilikçi projeler gibi pek çok kategoride değerlendirildi. Ödül alacak kurum ve yöneticilerin belirlenmesi için dünya çapındaki 200'den fazla yönetici iki haftadan daha uzun bir süre boyunca değerlendirmeler yaptı.

Değerlendirmeler sonucunda, dijital teknolojiler konusunda uluslararası ölçekte hizmetler sunan Arvato, veri analitiğinde yenilikçi çözümü Arvato's Dashboard projesiyle “Yılın teknoloji yeniliği” kategorisinde, 2016 yılında başladığı dijital dönüşüm stratejisini, 2017 yılında bir adım öteye taşıdığı çalışmalarını anlattığı “Innovation Saves the Day” ile de “Yılın en yenilikçi şirketi” dalında iki ödülün sahibi oldu. Ödüller 21 Ekim 2017 tarihinde Barselona'da yapılan galada takdim edildi.

Eray Coşan

erayc@marjinal.com.tr

Arvato hakkında

Arvato, dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısıdır. Dünyada 70 bin, Türkiye'de 3.500'e yakın çalışanıyla kurumsal müşterileri için hizmet zinciri boyunca birbirinden farklı iş süreçleri için inovatif ve entegre çözümler tasarlayıp hayata geçirir. Bu hizmetler arasında dijital pazarlama, finansal çözümler, CRM, SCM ve BT çözümleri ve dijital bellek ortamları ile baskı ürünleri ve dağıtımı gibi alanları kapsamaktadır. Arvato, hisselerinin tamamına sahip olan Bertelsmann SE & Co. KG'ye bağlı bir şirkettir. Daha fazla bilgi için: www.arvato.com.tr, Twitter: @arvato_com

arvato
Arvato, dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısıdır. Dünyada 66 bin, Türkiye’de 2000’i aşkın çalışanıyla kurumsal müşterileri için hizmet zinciri boyunca birbirinden farklı iş süreçleri için inovatif ve entegre çözümler tasarlayıp hayata geçirir. Bu hizmetler arasında dijital pazarlama, finansal çözümler, CRM, SCM ve BT çözümleri ve dijital bellek ortamları ile baskı ürünleri ve dağıtımı gibi alanları kapsamaktadır. Arvato, hisselerinin tamamına sahip olan Bertelsmann SE & Co. KGaA'ya bağlı bir şirkettir.