Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
20.10.2017

Süetin kusursuz dokusunu hissetme zamanı geldi

Feminen bir görünüm için dizüstü çizmeler, western filmlerinden esinlenen modern bir stil, konforlu şıklık için bootiler ya da çekici topuklar... Morhipo.com, süet şıklığını istediğiniz her tarz ayakkabı ile buluşturuyor.

Yeni sezonda süet modası güçlü bir yankı uyandırıyor. Önümüzdeki günlerde kadın erkek herkes süetin pürüzsüz dokusunu stiline yansıtacak. Morhipo MAG ekibi bu modayı özellikle ayakkabılarda değerlendirmek gerektiğini öneriyor.
Süetin kusursuz dokusu her tarzda ayakkabıyla buluşuyor. Kısa botlar, ince ya da kalın topuklu çizmeler, zamansız tasarımlarla konforlu ayakkabılar, minimal stiller ya da zengin clutchlar, akla gelen tüm modeller bu kış süetle kaplanacak.
İster günlük kombinlerde ister özel davetlerde, deri dokular, oversize kazaklar ya da blazer ceketlerle rahatça kombinlenebilir, süet ayakkabılarla daha çekici ve daha şık görünebilirsiniz.

Esra Şavkın 0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.