Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
04.10.2018

Stil sahibi erkeklerin yeni sezon kodları

Son trendlere uyum sağlamak ama cool bir görünümden de ödün vermek istemeyen erkekler için Morhipo MAG ekibi sonbahar-kış sezonunun öne çıkan parçalarını derledi. 90'lı yılların rahatlığının hakim olacağı yeni sezona doğa teması ve ekose desenler hakim olacak.

Yeni sezon erkek giyim koleksiyonları 90'lı yılların spor ve rahat giyiminden bolca referans barındırıyor: “Tracksuit” yani tulumlar, balıkçı şapkalar, bomber ceketler ve tabii ki sneakerlar! Eşofman takımı gibi duran ancak geniş ve dökümlü kumaşlardan parçalar bu trendin en uç noktası.

Doğa yürüyüşü stili şehre iniyor
Mevsimin sert rüzgarlarına karşı moda da elbette bir koruma kalkanı oluşturuyor. Sezon koleksiyonlarında, doğa koşullarına dayanıklı olarak tasarlanmış outdoor ürünlerinin hakimiyeti var. Dağ tırmanışçılarının botlarından tüm vücudu koruyan mont, pantolon ve tulumlara kadar her versiyon outdoor parçayı gördüğümüz bu kış, şehirde de üşümek yok!

Baskın renk: kahve ve tonları
Kazaklar, blazer ceketler, palto ve montlar, ayakkabılar, çantalar... Hepsinde kahve ve tonları hakim olacak. Baştan aşağı kahve ya da terekota giyinmek bu sezonun keşfi. Bu trendi denemek istiyorsanız kendinize sütlü kahve tonlarında bir palto ya da takım elbise alarak başlayın.

Yine yeniden ekose
Bu kış kadın giyiminde olduğu gibi erkekte de ne kadar ekose deseni o kadar iyi. Farklı boyutlarda kesişen çizgiler, farklı kumaş ve formlarda bir arada kullanılıyor. Ekoseli bir pantolonun üzerine “tartan” bir blazer ceket ve kareli bir oversize palto tüm iddiasıyla aynı kombinde buluşabiliyor. Yeter ki bu karışık giyim tarzına cesaret edebilin.

Batı yakası hikayesi
Bu sonbahar/kış sezonunda şehirli kovboylar görmeye hazır olun. Çünkü Western parçalar erkek giyiminde öne çıkan trendlerden. Ekose gömlekler, jean ceketler, kovboy bot ve şapkalarıyla tamamlanıyor. En çok da botlarda karşımıza çıkan bu trendin iyi uygulanabilmesi için jean'in paça kesimi ve kovboy botunun formu dikkatle seçilmeli.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 – 0537 858 85 49 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.