Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
06.02.2019

Sevgiliniz için en eğlenceli hediyeler GittiGidiyor'da

Sevgililer Günü'nde sevgilisini mutlu etmek isteyenler hediye arayışına başladı. Retro pikaptan nostaljik radyoya, elektronik kaykaydan sulu hoparlöre kadar birbirinden eğlenceli hediye seçenekleri Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'da sizleri bekliyor. GittiGidiyor, klişe hediyelerin dışına çıkmak isteyenler için hazırladığı kampanyada yüzde 80'e varan oranda indirim fırsatları da sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kala çiftler de alacakları hediyeleri düşünmeye başladı. Bu özel günde birbirini hem mutlu etmek hem de şaşırtmak isteyenler ise klişe hediyelerin dışındaki alternatiflere yöneliyor. Her günü eğlenceli kılmak isteyenler için pek çok hediye, 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidine sahip Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'da kullanıcılarla buluşuyor.
  • Müziğin ritmine birlikte kapılmayı seven çiftler için retro pikap ve nostaljik radyolar,
  • Heyecan tutkunları için elektrikli kaykaylar (hoverboard),
  • Soğuk havalarda sevgilisinin ellerini sıcak tutmak isteyenler için USB ısıtıcı eldivenler,
  • Ortama farklı bir hava katmak isteyenler için müziğin ritmine göre hareket eden sulu hoparlörler, GittiGidiyor'da sevgilisini bu özel günde mutlu etmek isteyenleri bekliyor.
Seçili ürünlerde yüzde 80'e varan indirim fırsatı
Sevgililer Günü'ne özel teknolojiden giyime, ev tekstilinden aksesuara kadar yüzlerce seçili ürün yüzde 80'e varan indirim fırsatıyla GittiGidiyor'da kullanıcılarla buluşuyor. İlgili kampanyaya linkten ulaşılabiliyor.

Editöre Not: Örnek ürün linklerini aşağıda bulabilirsiniz.
Retro pikap: https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/classic-phono-tt-28-c-dahili-hoparlorlu-retro-pikap-bej-pikap-ignesi-hediye-404550073
Nostaljik radyo: https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/meier-m-113bt-sarjli-nostaljik-radyo-usb-sd-mp3-bluetooth-399110973
Elektrikli kaykay: https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/smart-balance-elektrikli-kaykay-hoverboard-scooter-6-5-inch-304712706
USB ısıtıcı eldiven: https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/pelus-usb-isitici-eldiven-386680682