Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
13.01.2018

Sevgililer Günü'nde en özel hediye seçenekleri Marks & Spencer'da

Sevgililer Günü'nde de hayatı dolu dolu yaşayarak her anın keyfini çıkartmak isteyenlerin tek adresi, Marks & Spencer olacak. Marks & Spencer bu yıl da giyim, ev dekorasyonu, kozmetik, uyku giyimi ve çok özel iç giyim koleksiyonlarıyla, modanın yüksek kaliteyle buluştuğu birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor.

Alışveriş deneyimini zengin ürün gamıyla hem mağazalarında hem de online alışveriş sitesinde çok özel bir Sevgililer Günü hediyesi arayanların beğenisine sunan Marks & Spencer, yeni sezona göz kırpan parçalarıyla göz dolduruyor.

Marks & Spencer'ın meşhur iç giyim koleksiyonunda, Sevgililer Günü'nün en moda rengi kırmızının hakimiyeti dikkat çekiyor. Bordo ve kırmızıların saten ve dantellerle dans ettiği koleksiyonun öne çıkan ürünleri yine “Rosie for Autograph” imzasını taşıyor. Yeni sezonda floral desenlerin sıkça kullanıldığı parçaların yanı sıra uyku giyimi koleksiyonundaki bahar dokunuşlarıyla birbirinden şık hediyeler paketlere girmeyi bekliyor. Pijama takımlarından ev terliklerine, kişisel bakım ürünlerinden geceliklere, Sevgililer Günü'nün en çok tercih edilen hediyeleri Marks & Spencer'da aşıkları bekliyor.

Marks & Spencer'ın yeni sezon kadın giyim koleksiyonu, sezonun üç favori rengi olan yeşil, saks mavisi ve hardal tonlarının hakimiyetinde. Baharın vazgeçilmezi triko takımlar ya da mevsim geçişlerinin kurtarıcısı olan trençkotlar, yüzleri güldürecek hediyelerden biri olmaya aday.

Erkeklere hediye seçmenin en kolay yollarından biri olan Marks & Spencer koleksiyonları, beylere özel kişisel bakım ürünleri gibi alternatif parçalara da sahip. Klasikten vazgeçmeyenler için kazaklar ve modası asla geçmeyecek beyaz gömlekler, Sevgililer Günü'nün kutlanacağı yemekler için harika kombin önerileri sunuyor. Marks & Spencer'ın kuru temizle yapılabilen ve 30 derecede yıkamaya dayanıklı ipek kravatları, yeni sezonun canlı renk ve desenleriyle em şık hem modern birer hediye olmaya aday.

Marks & Spencer'da ayrıca ev dekorasyonuna yönelik bir hediye almak isteyenler için sezonun pastel yeşilleri ve turuncularıyla süslü pek çok alternatif bulmak mümkün. Mumlar, yastıklar ve ışıl ışıl gümüş çerçevelerden birini unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi olarak seçebilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü görseller için: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/download2017/0057/MS_Subat_Aylik_Gorsel.zip

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 45 mağazası ve yeni açılan Online alışveriş sitesi Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.