Haberler / GAP Basın Bültenleri
07.02.2017

Sevgililer Günü'nde bahar havası sunan bir sürprize ne dersiniz?

Gap'in hem bahar aylarına göz kırpan yeni koleksiyonu hem de her dönemin favorisi ikonik parçalarıyla bu yıl Sevgililer Günü'nde hediye seçenekleri çok geniş!

Bu yıl sevgilinize zamansız şıklık sunan bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Gap'in baharı şimdiden müjdeleyen renk ve desenleriyle süslü yeni koleksiyonundan seçeceğiniz bir parça sevgilinizin içini şubat soğuklarında ısıtacak.

Mevsimlere takılmadan, zamansız kombinlere hayat veren üstler, rahat şıklıktan ödün vermeyen kesimleriyle dikkat çeken pantolonlar, pastel tonlarda bahar renkleri, romantik desenlerde gömlek ve bluzların yanı sıra Gap'in vazgeçilmez ikonik parçalarının da unutulmadığı yeni koleksiyonu, stil sahibi ve konforlu bir bahar yaşamak ve yaşatmak isteyenleri bekliyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.