Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
12.02.2019

Sevgililer Günü planınız hazır mı?

Çiftler için yılın en özel gününe sayılı günler kaldı. Tüm aşıklar Sevgililer Günü'nükutlamasa da, bazıları için 14 Şubat heyecanla beklenen ve uzun hazırlıkların yapıldığı bir gün.Peki, Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyenler o özel güne nasıl hazırlanacak? Morhipo MAG ekibi Sevgililer Günü'nü kutlayacak çiftlere önerilerini sunuyor.

Sevgililer Günü'nde yapabileceklerinizin başında hayatınızdaki özel kişiyle romantik bir yemeğe çıkmakgeliyor. Peki, bu özel gecede ne giyeceksiniz? Kadınlar, her ortama uyabilen siyah elbisenin tüm cazibesini o gece de kullanabilirler. Kırmızı bir ruj, kısa topuklu bootieler ve uzun bir paltoyla kombini tamamlayabilir, saçlarınız için çeşitli aksesuarlar kullanarak görünümünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Erkekler ise şık bir yemek için takım elbisenin risksiz görünüme sığınabilir. Ancak biraz fark yaratmak isteyenler renkler ve aksesuarlarla da hareket yaratabilirler.

Evde romantik bir akşam
Sevgililer Günü'nü evde ama yine romantik bir yemekle geçirecekseniz dekorasyon ve müzik konusuna öncelik vermeniz gerekir. Peki, evinizi daha romantik hale getirmek için neler yapabilirsiniz? İlk olarak, DIY (do it yourself – kendin yap) temalı birçok süs hazırlayabilirsiniz. Özellikle kalp figürünü bol bol kullanın. Örgü iplerinden kalp formunda süsler hazırlayın, fotoğraflarınızı bastırıp kalpli mandallarla duvara tutturun ya da mis kokulu kalp şeklinde mumlar yakın.Bunların yanı sıra üzerinde sevgi dolu mesajlar olan dekoratif eşyalar satın alabilirsiniz. Aşka dair güzel bir söz olan yastıktan ilişkinizi anlatan bir panoya kadar her şey o gece ortamı çok daha romantik hale getirebilir. Loş ışıklandırmayla romantik havayı ikiye katlamayı unutmayın.

Seçeceğiniz müzikler de oldukça önemli. Romantik şarkılardan oluşan ve gece boyunca size eşlik edecek bir liste hazırlayın. Sofranızda ise kalp şeklinde cupcakelerden çikolataya batırılmış çileklere kadar tüm lezzetleri kullanabilirsiniz.

Sevgiliye hediye seçimi
Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz kişiye alabileceğiniz pek çok hediye seçeneği mevcut.Sevgiliniz teknolojiyi takip etmeyi seviyorsa ona yeni bir kulaklık ya da akıllı saat alabilirsiniz.Makyaj çantasını yanından ayırmayan sevgili için yapabileceğiniz en güzel şeylerden biri ise sevdiği renklerde ruj ya da tenine en çok yakıştırdığınız parfüm olabilir. Şık bir kazak, güzel bir elbise, trendlere uygun bir gömlek hediye etmek de her zaman en risksiz seçenekler arasında. Dekorasyonu seven bir eş ya da sevgiliye bir tablo, masasına koyabileceği bir aksesuar, hatta masanın kendisi bile olur.Bir diğer seçenek ise ayakkabı. Ayakkabı almak kolay bir iş değil ama beyaz sneaker'lara ya da birlikte spora başlamak üzere kullanabileceği koşu ayakkabılarına bir şans verin.

Editöre not: Hediye önerileri ve imaj görsellerinin tamamı linktedir.

Ulaş Dağlıoğlu
0212 219 29 71 ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.