08.02.2019

Sevgililer Günü alışverişi için Forum Çamlık'a gelenler “Aşk Butonu”yla kazanıyor

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Sevgililer Günü'ne özel Aşk Butonu kampanyasıyla 9-14 Şubat tarihleri arasında eğlence ve alışverişi bir araya getiriyor, ziyaretçilerine anında yüzlerce hediye kazandırıyor.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, onuncu yaşına özel etkinliklerinin yanı sıra cazip fırsatlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. 9 – 14 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Aşk Butonu kampanyası kapsamında ziyaretçiler hem sevdikleri için keyifle alışveriş yapacak hem de anında sürpriz hediyelerden birini kazanma fırsatı yakalayacak. Forum Çamlık'ın Aşk Butonu'nda sırt çantasından sevilen markaların hediye çeklerine, leziz sürprizlerden aşk temalı hediyelere pek çok sürpriz ziyaretçileri bekliyor.

Kampanya süresince en fazla iki fişte 200 TL'lik alışveriş yapan tüm Forum Çamlık ziyaretçileri, Aşk Butonu'na basmaya hak kazanacak. Keyifli ve kazançlı bir Sevgililer Günü alışverişi için herkes, Forum Çamlık'a davetli!