Haberler / Manpower Basın Bültenleri
03.10.2017

Sertaç Yiğit Manpower Professional ailesine katıldı

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden 2001 yılında mezun olan Sertaç Yiğit, çeşitli sektör ve şirketlerdeki 15 yıllık B2B ve B2C satış, iş geliştirme, pazarlama ve üst yönetim deneyiminin ardından Manpower Professional'a Direktör olarak atandı.

İstanbul Üniversitesi'ndeki İngilizce İşletme eğitimini 2001 yılında tamamlayan Sertaç Yiğit, iş hayatına YKK'da satış temsilcisi olarak başladı. Ardından Pepsi Bottling Group'ta Satış Şefi olarak görev yapan Sertaç Yiğit, sonrasında Numil Food'da Satış Bölge Müdürü, Pronet Güvenlik Hizmetleri'nde Proje ve Özel Müşteri Yöneticisi olarak çalıştıktan sonra Michael Page'e geçti. Burada sırasıyla Satış ve Pazarlama Danışmanı, Kıdemli Danışman, Kıdemli Takım Yöneticisi, Direktör ve Kıdemli Direktör olarak çalıştı. Sertaç Yiğit son olarak 1 Ağustos 2017 itibarıyla Manpower Professional'a Direktör olarak atandı.

ManpowerGroup™ Hakkında
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) 70 yılı aşkın süredir yenilikçi işgücü̈ çözümleri yaratan, dünyanın işgücü uzmanıdır. İşgücü̈ uzmanları olarak, her gün çok farklı iş ve sektörde 600.000'den fazla bireyi, kendilerine uygun iş pozisyonları ile buluşturuyoruz. ManpowerGroup çözümler yelpazesi, ManpowerGroup™ Solutions, Manpower®, Experis™ ve Right Management® – ile yetenek bulma, yönetme ve geliştirme için kapsamlı çözümler sunuyoruz. 80 ülke ve bölgede, 400.000'den fazla müşterinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 2016 yılında ManpowerGroup, art arda altı yıl Dünyanın En Etik Şirketlerinden biri seçilerek ve Fortune Dergisi tarafından En Çok Beğenilen Şirketler arasında gösterilerek, sektörün en çok güvenilen ve beğenilen markası olduğunu teyit etti. www.manpowergroup.com

Manpower
Manpower Inc., 1948'den günümüze işgücü çözümleri sunan bir dünya lideridir. Manpower’ın 82 ülkeye yayılmış 4.000 ofisten oluşan şube ağı, çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerle dünyanın en büyük çokuluslu şirketlerinden oluşan 400.000 müşterisinin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaktadır. 2003 yılından bu yana faaliyetlerini 7 şubesi ile Türkiye’de de sürdüren Manpower, şirketlere ve bireylere doğru karar verebilmeleri için kaynak sağlar, içgörü kazandırır; istihdam ve iş döngüsü sürecinin bütününü kapsayacak şekilde, seçme ve yerleştirme, dönemsel ve sözleşmeli personel temini, toplu işe alım, dış kaynak kullanımı ve yönetici araştırma alanlarında hizmet sunar. Manpower, toplam iş gücünde kalite ve verimliliği iyileştirerek üretkenliği artırmayı, maliyetleri düşürmeyi, böylece müşterilerinin başlıca ticari faaliyetlerine yoğunlaşabilmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Türkiye pazarına sunduğu Manpower Professional markası altında Finans, Satış, Pazarlama ve Mühendislik alanlarında profesyonel yetenekleri yerleştirme hizmeti veren Manpower hakkında daha detaylı bilgiye www.manpower.com ve www.manpower.com.tr adreslerinden ulaşılabilir.