Haberler / Fortinet Basın Bültenleri
03.05.2018

Serdar Yalçın, Fortinet Türkiye Ülke Müdürü oldu

Bilişim teknolojileri sektöründe 23 yıllık deneyime sahip olan Serdar Yalçın, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet'in Türkiye'deki ülke müdürlüğü görevini üstlendi.

Kariyeri süresince çok uluslu şirketlerin yurtiçi ve yurtdışı ofislerinde çeşitli sorumluluklar alan, bilişim teknolojileri sektörünün deneyimli ismi Serdar Yalçın, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Executive MBA programını tamamladı. Serdar Yalçın, Fortinet'e katılmadan önce Check Point Bölge Satış Yöneticiliği ve Riverbed Türkiye Ülke Müdürlüğü gibi görev aldığı pozisyonlarda elde ettiği ağ ve güvenlik teknolojileri alanlarındaki tecrübesiyle yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda kamu ve özel kuruluşun güvenlik mimarisinin oluşturulmasına yardımcı oldu. Bilişim teknolojileri sektöründe 23 yıllık deneyime sahip olan Serdar Yalçın, Kasım 2017 itibariyle Fortinet Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine atandı.

Eray Çoşan
erayc@marjinal.com.tr

Fortinet Hakkında
Fortinet (NASDAQ: FTNT) dünya genelinde büyük ölçekli şirketlere, servis sağlayıcılarına ve kamu kurumlarına güvenlik sunar. Fortinet, her geçen gün artan sanal saldırılara karşı müşterilerine akıllı ve sorunsuz koruma sağlar, sınırların ortadan kalktığı ağların artan performans ihtiyaçlarını karşılar. Ağlardaki uygulamaların, bulut sistemlerinin ve mobil cihazların karşılaştığı en kritik güvenlik sorunlarına karşı performanstan ödün vermeden güvenlik sunan tek çözüm sadece Fortinet'in Security Fabric mimarisidir. Fortinet global çapta sevkiyatı yapılan en güvenilir çözümler alanında dünyanın bir numarasıdır ve dünya genelinde 340 binden fazla müşteri ticari faaliyetlerini korumak için Fortinet'e güvenmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.fortinet.com, Fortinet Blog sayfası veya FortiGuard Labs.

Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT), dünya çapındaki işletmelerin, servis sağlayıcıların ve kamu kurumlarının BT güvenliği altyapılarını sadeleştirirken, her geçen gün farklılaşan siber güvenlik tehditlerine karşı kapsamlı, bütünleşik ve yüksek performanslı koruma sağlar. Fortinet çözümleri, kurumların en değerli varlıklarını koruma altına almak amacıyla sektördeki en üst seviye tehdit araştırma, güvenlik zekâsı ve analitik çalışmalarıyla sürekli güçlendirilir. Tek bir alanda hizmet sunan güvenlik sağlayıcılarının aksine, Fortinet işletmelerin bulut, sanal veya fiziksel ortamlardaki ağ, uygulama ve mobil güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak yetkinliğe sahiptir. Dünyanın en büyük kuruluşlarının da aralarında bulunduğu 210.000’den fazla müşteri, hayati öneme sahip sistemleri ve içeriklerinin korunması konusunda Fortinet'e güvenmektedir.