21.05.2019

Sefa Doğanay'ın keyifli gösterisi Forum Ankara ziyaretçileriyle buluştu

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, bu yıl Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği etkinlik programı kapsamında Sefa Doğanay Gazinosu'nu ziyaretçileriyle buluşturdu. 18 Mayıs Cumartesi günü Forum Ankara'da sahne alan Doğanay, izleyenlere başarılı taklitleriyle neşeli anlar yaşattı.

Forum Ankara, bu yıl da küçük büyük tüm ziyaretçilerini Ramazan'a özel gerçekleştirdiği keyifli etkinliklerde ağırlıyor. 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü Forum Ankara ziyaretçilerine özel ücretsiz gerçekleştirilen Sefa Doğanay Gazinosu etkinliği, her yaştan seyirciyi kahkahaya boğdu. Saat 16.00'a başlayan gösteride müzik eşliğinde pek çok ünlüyü canlandıran Sefa Doğanay, Forum Ankara ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

Forum Ankara'nın Ramazan programı kapsamında hafta içleri salı gününden cuma gününe dek saat 19.30 – 20.00 arasında gerçekleştirilen ney dinletilerinin yanı sıra hafta sonları da saat 15.00'ten 19.00'a geleneksel sahne gösterileri Forum Ankara ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor. Ailecek izlenebilecek neşeli etkinlikler eşliğinde sevdikleriyle keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli.

www.forum-ankara.com