Haberler / SanDisk Basın Bültenleri

SanDisk iXpand'den öğrencilere ekstra hafıza

Okullar açılıyor, derslerin başlamasıyla birlikte öğrencileri yoğun bir maraton bekliyor. SanDisk, bu yoğun maraton içinde pek çok proje ile ev ödevi yapacak olan ve iPad'inden vazgeçmek istemeyen öğrencilere 256 GB'a kadar ek kapasiteli iXpand Flash Sürücü ile harika bir seçenek sunuyor.

Otomatik ve kolay yedekleme
iPhone ve iPad'lerde daha fazla yer açan yeni nesil depolama cihazı iXpand Flash Sürücü sayesinde artık iPad'inizde yaptığınız ödevleri, hazırladığınız projeleri ve dokümanları bulut hizmeti kullanmadan kolayca yedekleyebilir ve cihazınızda istediğiniz kadar yer açabilirsiniz. Aynı zamanda iPhone'unuzda çektiğiniz fotoğraf ve videoları App Store'dan edinebileceğiniz iXpand mobil uygulamasıyla kolayca yönetebilir, otomatik olarak yedekleyebilir ve popüler formatlardaki videoları doğrudan sürücünüz üzerinden izleyebilirsiniz. Üstelik bu uygulama sayesinde hangi fotoğrafların yedekleneceğini tek tek seçmenize de gerek kalmıyor. iXpand Flash Sürücü'nüzü cihazınıza bağladığınız her an, bu işlem otomatik olarak gerçekleşiyor.

Esnek bağlantı özelliğiyle kılıf çıkarmaya son!
iPhone veya iPad'inizin kılıfını çıkarmanıza gerek kalmadan kullanabilmenizi sağlayan esnek bağlantı özelliğiyle tasarlanan iXpand Flash Sürücü, OtterBox uniVERSE kılıf sistemi için üretilmiş bir modelle de sunuluyor. USB 3.0 bağlantısı ile Mac ve PC'lere daha hızlı dosya transferi imkanı sunan SanDisk'in bu en son teknoloji ürünü flash sürücüsü, tamamen yenilenmiş uygulamasıyla da fotoğraf, video ve müzik dosyalarının kolaylıkla yönetilmesini sağlıyor.

Yüksek güvenlik seçeneği
iXpand Flash Sürücü ile önemli dosyalarınız ve değerli anılarınız koruma altında! SanDisk'in bu yepyeni ürünü, tüm içeriklerinizi belirlediğiniz bir parolayla korumanızı sağlayan şifreleme yazılımı içeriyor. Böylece hassas dosyalarınızı güvende tutarken içeriklerinizi rahatça paylaşabilirsiniz.

Öğrenciler için paha biçilmez bir depolama arkadaşı olan iXpand Flash Sürücüsü'ne 16GB, 32GB, 64GB, 128GB ve 256 GB seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr
­­­­­­­­­­
Western Digital hakkında
Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), insanların verileri oluşturmasını, güçlendirmesini, deneyimlemesini ve korumasını sağlayan depolama teknolojileri ve çözümleri geliştiren endüstrinin lider şirketlerindendir. Şirket, sürekli değişen pazar ihtiyaçlarını; müşteri odaklı inovasyon, yüksek verimlilik, esneklik ve hız ile güçlü ve yüksek kalitede depolama çözümlerinden oluşan geniş portföy sunarak karşılamaktadır. Ürünlerimiz HGST, SanDisk ve WD markaları altında OEM'lere, distribütörlere, satıcılara, bulut altyapısı sağlayıcılarına ve tüketicilere sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.hgst.com, www.wd.com ve www.sandisk.com.

SanDisk hakkında
Bir Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC) markası olan SanDisk, elektronik endüstrisini dönüştüren güvenilir ve inovatif flaş depolama ürünleri sunmaktadır. SanDisk'in kalitesi ve gelişmiş çözümleri, dünyanın en büyük veri merkezlerinin temeli olup aynı zamanda gelişmiş akıllı telefon, tablet ve PC'lerde kullanılmaktadır. SanDisk'in tüketici ürünleri dünya genelinde yüzbinlerce mağazada satılmaktadır.

SanDisk
Flaş veri depolama kartlarının yaratıcısı ve dünyanın en büyük sağlayıcısı olan SanDisk flaş bellek endüstrisinin araştırma, üretim ve ürün tasarımından tüketici markalaştırması ve bireysel dağıtıma kadar tüm aşamalarında dünya lideridir. SanDisk’in ürün portföyünde cep telefonları, dijital kameralar, aktüel kameralar ve dijital audio/video çalarlar için bellek kartları, tüketiciler ve yatırımlar için USB flaş sürücüler, mobil cihazlar için entegre bellekler ve bilgisayarlar için veri depolama aygıtları (SSD) bulunuyor. Satışlarının yüzde ellisini ABD dışında gerçekleştiren SanDisk (www.sandisk.com/corporate), Silicon Vadisi temelli S&P 500 endeksinde yer alan bir şirkettir.