Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
07.04.2018

Romantik ve modern stili buluşturan koleksiyon moda dünyasının beğenisine sunuldu

E-ticarette modanın öncü ismi Morhipo.com ve Davet Çok Elbisem Yok'un işbirliğinde, markanın kurucuları Eda Franci ve Seda Yenigün'ün tasarımlarıyla hazırlanan koleksiyon 6 Nisan Cuma günü Fenix İstanbul'da düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı.

Davet Çok Elbisem Yok estetiğini yansıtan tasarımların bulunduğu ve sadece Morhipo.com'da satışa sunulacak özel koleksiyon, Fenix İstanbul'da düzenlenen çok özel bir etkinlikle davetlilerin beğenisine sunuldu.

Moda dünyasının kalbinin attığı davette, moda takipçisi editör ve blogger'ların yanı sıra Burcu Esmersoy, Merve Boloğur, Raisa Sason, Selin Demiratar, Ceylan Atınç, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Damla Biran Yılmaz, Pınar Tezcan, Cemre Kemer, Işıl Reçber, Burcu Güneş gibi ünlü isimler bir araya geldi.

Modern romantizm
Yaz yaklaşırken parti ve davet sezonu da açılıyor. Öğrenciler, hayatlarının en değerli günlerinden biri olan mezuniyet balosunda ne giyeceklerini düşünmeye başladı bile! Yaklaşık 50 tasarımdan oluşan koleksiyon, elbise modelleriyle göz dolduruyor. Davetlere yönelik hazırlanan koleksiyon romantik, genç ve modern stilleri buluşturuyor.

Pastel renklerin öncelikte olduğu zengin koleksiyonda yer alan elbiseler, pul ve parlak işlemelerle hareketlendiriliyor. Canlı renkler, fırfırlı ve şifon kumaşlarla buluşturularak iddialı bir şıklık kazanıyor. Uçuşan şifonlar ve ışıltılı metalik kumaşlar hareketli kesimler ve volan detaylarla işleniyor.

Şifon ve çiçek desenli gece elbise koleksiyonu ise mezuniyet balolarına yakışır masalsı bir dokunuş ekliyor. Koleksiyonu tamamlayan özel tasarım aksesuarlarda da floral detayların altı çiziliyor. Romantik görünü tamamlayan küpe, saç tokası ve saç bandı modelleri de yaz trendinin ipuçlarını veriyor.

*Koleksiyona ait dekupe ve imaj görsellerin tamamına, yüksek çözünürlükteki versiyonlarıyla linkten ulaşabilirsiniz:
*Etkinlik görsellerinin tamamına ve yüksek çözünürlükteki versiyonlarına linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.