14.05.2018

Ramazan boyunca birbirinden keyifli etkinlikler için Forum Magnesia'ya davetlisiniz!

Manisa'nın en önemli çekim merkezi Forum Magnesia, bu yıl Ramazan ayına özel çok keyifli bir program hazırladı. Geleneksel ikramlardan dinletilere semazen gösterilerinden gölge oyunlarına, Ramazan'ın her gününü dolu dolu yaşamak isteyenlerin tek adresi Forum Magnesia kapanış saatini de bir ay boyunca 23:00 olarak belirledi.

Ramazan ayının tüm değerlerini keyifli programı kapsamında ziyaretçilerine dolu dolu yaşatmak isteyen Forum Magnesia, bir ay boyunca kapanış saatini 22.00 yerine 23.00 olarak açıkladı. Hazırlanan özel programda Osmanlı Macuncusu, Pamuk Şekerci ve Osmanlı Şerbeti ikramlarının yanı sıra semazen gösterileri, fasıl dinletisi ve Hacivat-Karagöz gölge oyunu da ziyaretçilerle buluşacak.

Ramazan boyunca minik misafirlerini de ihmal etmeyen Forum Magnesia'da her pazar çocuklara özel gerçekleştirilecek Hacivat – Karagöz Gölge Oyunu, eski Ramazan geleneklerini interaktif bir uygulamayla miniklere aktaracak.

Ailecek keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyen herkes, Ramazan ayı boyunca Forum Magnesia'ya davetli!