19.05.2018

Ramazan akşamları açık hava sinema keyfi Forum Kayseri'de

Forum Kayseri, Ramazan ayı boyunca nostaljik bir atmosferde gerçekleşecek açık hava sineması etkinliklerine tüm Kayserilileri bekliyor.

Kayserililerin ve kenti ziyaret edenlerin buluşma noktası Forum Kayseri, açık hava sineması geleneğine Ramazan'da da devam ediyor. Yaz akşamlarını nostaljik bir havada geçirmek isteyenler, Forum Kayseri'de buluşuyor. 18 Mayıs – 9 Haziran 2018 tarihleri arasında her cuma ve cumartesi akşamı saat 21.30'da başlayacak açık hava film gösterimlerinde Türk Sineması'nda iz bırakan birçok film yer alıyor. Tamamen ücretsiz olan etkinlikte seyircilere dondurma ikramı da yapılacak.

Ziyaretçilerine en kaliteli ve en keyifli etkinlikleri sunmayı ilke edinen Forum Kayseri'de gösterilecek filmler ve gösterim tarihleri ise şöyle:

18 Mayıs – Olanlar Oldu
19 Mayıs – Bizim Aile
25 Mayıs – Sen Kiminle Dans Ediyorsun?
26 Mayıs – Çöpçüler Kralı
1 Haziran - Deli Dumrul