Haberler / Qualcomm Basın Bültenleri
17.10.2017

Qualcomm Snapdragon 636 mobil platformu daha iyi performans, oyun deneyimi ve görüntü teknolojileri sunuyor

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) iştiraki Qualcomm Technologies Inc., Snapdragon 630 mobil platformuna göre daha iyi cihaz performansı, oyun deneyimi ve görüntü teknolojisi sunan yeni mobil platformu Snapdragon 636'yı tanıttı. Snapdragon 636, kullanıcılara en yüksek kaliteyi ve birinci sınıf özellikleri düşük fiyatlarla ulaştırmayı hedefleyen Qualcomm Technoligies'in yüksek performans sunan Snapdragon mobil platformlarına eklenerek ürün portföyünü güçlendiriyor.

Qualcomm Technologies, Inc. Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Kedar Kondap konuyla ilgili olarak “Snapdragon 636 mobil platformu orijinal donanım üreticilerinin Snapdragon 660 ve 630 mobil platformlarından sorunsuz geçişini sağlarken son kullanıcılar için üstün işlevsellik ve performans sunuyor. Üreticiler aynı modem ve kamera mimarisini kullanarak hızlı ve etkin deneme ve kalibrasyon yapabilirken yeni platformlar için normalde ihtiyaç duyacakları kaynakları ve zamanı da büyük ölçüde azaltabiliyorlar” dedi.

Eray Coşan
erayc@marjinal.com.tr

Qualcomm Hakkında
Qualcomm'un teknolojileri akıllı telefon devrimine güç veriyor ve milyarlarca insanı birbirine bağlıyor. 3G ve 4G'ye liderlik eden Qualcomm, şimdi de akıllı ve bağlantılı cihazların yeni çağı 5G'ye giden yolda öncülük yapıyor. Ürünlerimiz; otomotiv, programlama, IoT ve sağlık gibi endüstrilerde devrim yaratıyor ve milyonlarca cihazın daha önce hayal dahil edilemeyecek şekilde birbirleri ile bağlantı kurmasını sağlıyor. Qualcomm Incorporated, lisanslama birimi Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Incorporated'ın iştiraki Qualcomm Technologies, Inc., tüm iştirakleri ile birlikte bütün mühendislik, araştırma, geliştirme faaliyetlerimizi ve içerisinde yarı iletken iş birimimiz QCT'nin yanı sıra mobil, otomotiv, programlama, IoT ve sağlık birimlerimizin de bulunduğu bütün ürün ve servis işlerimizi yürütmektedir. Daha fazla bilgi için Qualcomm'un web, blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Qualcomm
Qualcomm Incorporated (NASDAQ:QCOM), 3G, 4G ve yeni nesil mobil teknolojilerinde dünya lideridir. Qualcomm Incorporated, Qualcomm’un lisanslama birimini, Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Incorporated’a bağlı olup diğer iştirakleri ile birlikte tüm Qualcomm mühendisliği, araştırmaları ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra yarı-iletkenlere dair işleri kapsayan QCT de dahil olmak üzere tüm ürünlerini ve hizmetlerini de gerçekleştirir. 25 yıldan daha uzun bir süredir, Qualcomm fikirleri ve icatları ile tüm dünyadaki insanları bilgiye, eğlenceye ve birbirlerine yakın olmalarını sağlayarak dijital iletişimin evrimine yön vermiştir. Daha fazla bilgi için Qualcomm’un web sitesi, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.