Haberler / PayU Basın Bültenleri
13.10.2017

Ödeme kuruluşları arasında PayU liderliğine Fintech Forum'dan ödül

Sunduğu birçok ödeme servisiyle e-ticaret sektörünün Türkiye'deki lideri PayU Türkiye'ye, Fintech Forum'dan ödül geldi. Ülkemizdeki fintech ekosistemi içinde 2016-2017 yılı işlem hacmi alanında birinci olan şirket, başarısını Fintech Forum'dan aldığı ödülle taçlandırdı.

Türkiye'nin ilk ödeme servis sağlayıcısı PayU Türkiye başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. PayU Türkiye, BKM, Fintech İstanbul ve Bizz Consulting işbirliğiyle 6 Ekim Cuma günü Wyndham Grand Levent Otel'de gerçekleştirilen Fintech Forum'da ödüle layık görüldü. Türkiye'deki fintech ekosistemi içinde 2016-2017 yılı işlem hacmi kriterine göre yapılan araştırmalarda birinciliğe sahip olan PayU Türkiye, başarısını Fintech Forum'da aldığı ödülle perçinledi.

PayU Türkiye CEO'su Emre Güzer, aldıkları ödülle ilgili şunları söyledi: “Altı yıl önce KOBİ'lerin online ödemeler dünyasına hızlı ve kolay şekilde girmesini, büyük ölçekli işletmelerin de iş yapış şekillerini iyileştirmelerini ve satışlarını artırmalarını hedefleyerek çıktığımız yolda büyük aşama kaydettik. Geldiğimiz noktada her ihtiyaca uygun sanal POS çözümlerinin yanı sıra 7/24 fraud önleme hizmeti, kart saklama ve tekrarlayan ödeme gibi katma değerli servislerle birçok alanda hizmet veriyoruz. İşlem hacmi anlamında, başladığımız ilk günden bu yana Türkiye'de açık ara sektör lideriyiz. Aldığımız ödül de bunu gösteriyor.” Güzer sözlerine şöyle devam etti: “Gelecekte de geliştirdiğimiz birçok servisle hem e-ticaret işletmelerinin hizmet kalitesini artıracak hem de Türkiye'nin önde gelen banka ve lisansör kuruluşlarıyla yaptığımız işbirlikleriyle sektöre yenilikçi bir hizmet anlayışı getirmeyi sürdüreceğiz.”

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayU Türkiye hakkında