Haberler / BKM Basın Bültenleri
12.02.2019

Müzikseverler Evrencan Gündüz'ün “Bu Toprakların Sesleri” albüm lansman konserinde buluşuyor

TROY ve Evrencan Gündüz'ün, bu toprakların birbirinden güzel türkülerini müzikseverlerle buluşturmak üzere hazırladığı “Bu Toprakların Sesleri” albümünün lansman konserine geri sayım başladı. Müzikseverler, 20 Şubat'ta Maslak Uniq'te gerçekleştirilecek konserde Burçak Tarlası, Iğdır'ın Al Alması gibi türküleri Evrencan Gündüz yorumuyla dinlemenin keyfini yaşayacak.

Türkiye'nin eşsiz zenginliğini, köklü ödeme alışkanlıklarını ve dinamizmini Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne dönüştüren TROY ve genç sanatçı Evrencan Gündüz, geçtiğimiz yıl bu toprakların ortak değerlerini müzikseverlere sunmak için yaptıkları iş birliğini bir adım ileriye taşıdı. Evrencan Gündüz'ün “Bu Toprakların Sesleri” projesi kapsamında bugüne kadar seslendirdiği tüm türküler, yine aynı adı taşıyan albümle müzikseverlerle buluştu.

“Bu Toprakların Sesleri” albümünün lansman konseri 20 Şubat Çarşamba akşamı Maslak Uniq'te gerçekleştirilecek; müzikseverler, birbirinden özel türküleri Evrencan Gündüz yorumuyla canlı canlı dinleyecek.

Konser biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/Y76A1/TURKIYE/tr üzerinden alınabiliyor. TROY logolu kartlarıyla bilet alanlar yüzde 50 indirim kazanıyor. Detaylı bilgi için www.troyodeme.com adresini ziyaret edin.

Tarih: 20 Şubat Çarşamba
Saat: 21.30
Mekân: Maslak Uniq – Glass Room

“Bu Toprakların Sesleri” Albümü aşağıdaki platformlar üzerinden dinlenebiliyor:

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
Marjinal PorterNovelli
0212 219 29 71 - 0533 921 43 53
ayseg@marjinal.com.tr

BKM hakkında
1990 yılında kurulan Bankalararası Kart Merkezi (BKM), hâlihazırda 28 banka ve 5 banka dışı üyeye sahiptir. Bankaların operasyonlarını kolaylaştırma ve operasyonel süreçlerde verimliliği artırma odaklı faaliyetler yürüten BKM, ödeme sistemleri ekosistemine güvenli ve hızlı çözümler üreten teknoloji odaklı bir kurumdur. “Nakitsiz ödemeler toplumu” hedefini sahiplenen bir kurum olarak 2012 yılında Türkiye'nin ilk dijital cüzdanı BKM Express'i hizmete sunmuştur. Türkiye'de nakitsiz ödemeler toplumu hedefi bilincinin artmasına yönelik birçok tanıtım projesine ve iletişim kampanyasına imza atan BKM, sunduğu yenilikçi ödeme teknolojileri ve platformlarıyla da bu hedefe katkı sağlamaktadır. BKM, 2016 yılında Türkiye'nin ilk yerli kartlı ödeme şeması ve markası TROY'u da sektörün hizmetine sunmuştur. Bilgi için: www.bkm.com.tr

TROY hakkında
TROY, Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (BKM) tarafından hayata geçirilen ve işletilen, nakitsiz ödeme yapılmasını sağlayan ulusal kartlı ödeme sistemidir. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan, ödeme yapmayı ve ATM'den para çekimini sağlayan teknolojik altyapıdır ve markadır. Nisan 2016 tarihinde hayata geçen Türkiye'nin Ödeme Yöntemi TROY ile birlikte Türkiye kartlı ödemeler sektöründe yeni bir dönem başlamıştır. www.TROYodeme.com

Evrencan Gündüz hakkında
Evrencan Gündüz Şubat 1996 yılında Kadıköy'de doğdu. 13 yaşlarında, Ray Charles'ın filmi ile Blues müziğine olan hayranlığı başlamış oldu. Zaten içinde yaşadığı Türkiye topraklarının müziği ile harmanlanan kültürüne, Jimi Hendrix, BB. King, Albert Collins, Fredie King ve James Brown'un müziklerini dinleyerek yeni bir vizyon kattı. Bu da yaptığı müziğin kalitesini ve tarzını bu yönde belirledi. Liseler arası müzik yarışması olan Rock'n Purple'da en iyi solist ve rock kategorisinde en iyi grup ödülü, Dont Let Me Down (Beatles) parçasında yaptığı düzenleme ile kemençeyi parçada kullanarak, en değişik enstrüman ödülüyle toplamda 3 ödül kazanmıştır.

“Evrencan Gündüz ve Uzaylılar” adlı beş şarkılık ilk EP'sini 2017 yılında çıkaran ve albüm listelerinde ilk onlarda yer alan Evrencan Gündüz, 2018 yılında da altı şarkıdan oluşan “Mevsim Çiçekleri” EP'sini müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. Evrencan Gündüz kendi “Akustik Solo” programlarının yanı sıra, grubu “Uzaylılar” ile konser çalışmaları, beste ve albüm çalışmalarına devam etmektedir.

2019 planlamasında İngilizce bestelerini single olarak hayranlarına ulaştırmaya çalışan Evrencan, gelecekte Dünya'nın en iyi jazz ve blues müzisyenlerinden olma amacının yanında, İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Mühendisliği Fakültesi'ndeki akademik kariyerini tamamlamak için çalışmalarına devam etmektedir.

BKM
1990 yılında 13 kamu ve özel Türk bankasının ortaklığıyla kurulan, hâlihazırda 29 bankanın üyesi olduğu Bankalararası Kart Merkezi‘nin (BKM) faaliyetleri, ödeme sistemleri içerisinde; nakit kullanımı gerekmeksizin her türlü ödemeyi veya para transferini sağlayan veya destekleyen sistem, platform ve altyapıları oluşturmak, işletmek ve geliştirmektir. Kredi kartı ve banka kartı uygulaması içinde bulunan bankalar arasında uygulanacak prosedürleri geliştirmek, standardizasyonu sağlamaya yönelik çalışmalar yaparak kararlar almak, Türkiye genelinde uygulamalar ile yurt içi kuralları oluşturmak, bankalar arasındaki takas ve hesaplaşmayı yürütmek, yurt dışı kuruluş ve komisyonlarla ilişkiler kurmak ve gerektiğinde üyelerini bu kuruluşlarda temsil etmek, halen her banka tarafından devam ettirilen işlemleri daha güvenli, süratli ve daha az maliyetli tek bir merkezden yürütmek, BKM’nin ana faaliyetleri arasında yer almaktadır. 2012 yılında hayata geçirilen BKM Express; BKM, bankalar ve e-ticaret dünyasının önde gelen firmalarıyla birlikte geliştirilen, İnternet alışverişlerini hızlı, kolay ve keyifli hale getiren bir ödeme sistemidir. Troy ile birlikte ise Türkiye kartlı ödeme sistemlerinde yeni bir dönem başlamıştır ve BKM, 1 Nisan 2016 tarihinde “Türkiye’nin Ödeme Yöntemi Troy”u hayata geçirmiştir. Şirket, 2023 yılında “nakitsiz bir toplum” hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.