Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
21.05.2019

Morpass üyelerine 2.5 milyon TL indirim

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com'un, müşterilerine akıllı bir moda deneyimi sunmak üzere hayata geçirdiği ödüllendirme programı Morpass, 250 bin üyeye ulaştı. Bugüne kadar 2.5 milyon TL indirim sağlayan Morpass ile 500 bin kargo ücretsiz yollandı.

Morhipo.com müşterilerine son altı ayda yaptıkları alışveriş tutarına göre sürprizler, indirim çekleri, kişiye özel teklifler, kargo bedava fırsatları, çağrı merkezi öncelikleri ve indirimli kuru temizleme ayrıcalıkları gibi cazip teklifler sunan Morpass'in üye sayısı 250 bine ulaştı.

Akıllı moda deneyiminden yararlanmak ve kişiye özel tekliflerle alışverişin keyfini çıkarmak isteyen Morpass üyelerine bugüne kadar toplam 2.5 milyon TL indirim sağlanırken, 1.5 milyon TL değerinde hediye çeki verildi. Alışverişlerde pek çok ayrıcalıklı fırsat sunarak yarattığı sürpriz faydalarla müşterileri mutlu eden Morpass ile ücretsiz gönderilen kargo sayısı ise 500 bine ulaştı.

Üç kat daha fazla alışveriş

Morhipo.com'un verilerine göre Morpass üyelerinin yüzde 60'ı mobil uygulama kullanıyor. Morhipo.com müşterilerinden üç kat daha fazla alışveriş yapan Morpassliler, sitede 15 dakikadan daha fazla zaman geçiriyor.
“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla müşterilerine güvenli, hızlı ve kolay alışveriş keyfi yaşatmak için çalıştıklarını söyleyen Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban, “Müşterilerimize önemli faydalar sunan ve onların hayatını kolaylaştıran Morpass'in 250 bin üyeye ulaşması ne kadar doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Bundan sonra da amacımız sadece müşterilerimizin mutluluğunu sağlamak olacak. Morpass'in avantajlarını öğrenmek isteyenlerin ünlü blogger Styleboom'u takip etmelerini öneririm. Kendisi de Morpass'in cazip ve kişiye özel tekliflerini deneyimliyor” dedi.

Morpass ile alışverişler hem kazandırıyor hem keyfe dönüşüyor! Morpass'in ayrıntıları ve her statüye özel avantajları Morhipo.com ve mobil uygulamasında akıllı moda deneyimini yaşamak isteyenleri bekliyor.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.