Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
06.02.2019

Morhipo.com'da akıllı moda deneyimi dönemi başlıyor

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Morhipo.com, Morpass ile müşterilerine akıllı bir moda deneyimi yaşatmanın yanı sıra tanışma hediyesi olan kargo bedava çeki ve hediye çekleriyle bugüne kadar toplam 2.1 milyon TL değerinde fayda sundu.

Modayı ve trendleri online dünyada müşterilerine sunarken, yeniliklerin de adresi olan Morhipo.com, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla güvenli, hızlı ve kolay alışveriş keyfi yaşatmak için çalışmaya devam ediyor.

Morpass, Morhipo.com müşterilerine son altı ayda yaptıkları alışveriş tutarına göre sürprizler, indirim çekleri, kişiye özel teklifler, kargo bedava fırsatları, çağrı merkezi öncelikleri ve indirimli Networkdry kuru temizleme ayrıcalıkları gibi cazip teklifler sunuyor. Morpass'ın akıllı moda deneyiminden yararlanmak ve kişiye özel tekliflerle alışverişin keyfini çıkarmak için Morpass üyesi olmak yeterli.

Hem kazandırıyor hem keyfe dönüşüyor
Morpass daha ilk günden müşterilere tanışma hediyesi olan kargo bedava çeki ve hediye çekleriyle toplam 2.1 milyon TL değerinde fayda sundu. Müşterilere son altı aylık alışverişlerine özel belirlenen faydalarla “merhaba” diyen Morpass, akıllı bir moda deneyimi için yarattığı sürpriz faydalarla müşterileri mutlu etti.

Morpass ile alışverişler hem kazandırıyor hem keyfe dönüşüyor! Morpass'in ayrıntıları ve her statüye özel avantajları Morhipo.com ve mobil uygulamasında.

2011 yılında ilk defa tek sepet uygulamasıyla sezon ve kampanya alışverişini birleştirerek, müşterilerine fazladan kargo ücreti ödetmeden alışveriş keyfi sunan modanın e-ticaretteki adresi, yine ilk kez 2014 yılında müşterileri için ürünlerini teslim alırken kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödemeye imkanı sunan hizmetini hayata geçirmişti. Müşterilerinin ürün iadelerini 2014 yılından itibaren Türkiye'deki Boyner veya YKM Mağazaları'ndan yapılabilmelerini de mümkün hale getiren Morhipo.com, 2015 yılından beri de “TIKLA-GEL” sayesinde satın alınan ürünlerin Boyner ve YKM Mağazaları'ndan teslim alabilme imkanını sunuyor.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.