Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
04.10.2017

Modada demokratik dönem yeni sezonla devam ediyor

Kendine ait özel markalarıyla moda tutkunlarının trendlere kolayca ulaşabilmesini sağlayan Morhipo.com, People by Fabrika markasının yeni sezon ürünleri ile modern ve özellikle ofis stilinde iddialı kadınlar için renkli ve şık tasarımlar sunuyor. Demokratik moda anlayışını yeni sezonda devam ettiren koleksiyonda sokak trendleri ve parti şıklığı da ön plana çıkıyor.

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika ile bu sezon da yalın çizgiler ve zarif şıklığın temsilcisi olan tasarımları moda tutkunlarıyla buluşturuyor. Yeni sezonun en güncel trendlerini kestirme yoldan yakalamak isteyenler People by Fabrika ürünlerini keşfedebilir.

Sokakta konforlu ve şık
Platformun önerdiği modern ve stil sahibi kombinlerle gençliğin enerjisi şık tasarımlarla birleşiyor. Sokak trendlerinin vazgeçilmezi çizgili trikolar, skinny jeanler ve mevsime uygun ceketlerle sonbahar stili risk almadan tamamlanabilir. Öne çıkan ve göz alıcı tek bir parçayla görünümde devrim yaratmak mümkün.

Ofisten partiye!
Yeni sezonda trendler ofise uyarlandı. People by Fabrika tasarımlarıyla iş hayatına uygun kıyafetler arayanlar için hem kolay hem de keyifli bir alışveriş sunuyor. Ofis giyiminin olmazsa olmaz parçalarının yanı sıra iş kıyafetlerine zarif şıklık katarak fark yaratmak isteyenler yeni sezonda aradıkları her şeyi bulabilir. Üstelik ofisten çıkıp akşama devam etmek de bu kombinlerle daha kolay!
Sonbaharla birlikte plaja veda edip renkli yaz akşamlarını geri de bırakıyoruz. Fakat bu eğlencenin sona erdiği anlamına gelmiyor. Tüm partiler için sonbahar trendlerine hakim parçalar gardıroplarda yerini alıyor.  Platformun sunduğu yeni sezon ürünlerle sonbaharın tüm renkleri kıyafetlere yansıyor.

Editöre Not
Dekupe ve görsellere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.