24.11.2017

Miniklere özel köpükten ebru atölyesi Forum Bornova'da!

Hafta sonları çocuklara özel eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan Forum Bornova'nın etkinlik otobüsü ForumBüs'te minikler bu kez rengarenk ebru çalışmalarına imza atacak.

Miniklere özel tasarlanan Forum Bornova'nın etkinlik otobüsü ForumBüs'te 25 - 26 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek köpükten ebru atölyesi, çocukları renklerin dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkartacak.

ForumBüs'te 14.00 – 18.00 arası her saat başı gerçekleştirilecek çalışma, 3, 4 ve 5 yaş çocuklara özel olarak düzenlenecek ve minikler ebeveynleri eşliğinde katılabilecek. Uygulaması oldukça zor olan ebru sanatını, kullanılan basit malzemelerle çocuklara sevdirirken renk kavramının da pekişmesini sağlayacak. Bu özel etkinliğe tüm çocuklar davetli.