26.01.2019

Minik Öykü için dayanışma büyüyor “Umut Ol, Donör Ol” hareketine Forum Bornova da katıldı

İzmirli lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin'in hikâyesi tüm Türkiye'de duyarlı vatandaşları harekete geçirdi. Forum Bornova 26-27 Ocak tarihlerinde Öykü ve tüm lösemili çocuklar için kök hücre bağışı etkinliği düzenleyecek.

Türkiye'de on binlerce gönüllü Antalya'da tedavisi süren minik Öykü için harekete geçti ve “Umut Ol, Donör Ol” kampanyasını başlattı. Harekete destek veren Forum Bornova, 26-27 Ocak tarihlerinde tüm ziyaretçilerini kan bağışına çağırıyor.

Kızılay işbirliğinde yapılacak kök hücre bağış etkinliği kapsamında görevliler, Forum Bornova'da iki gün boyunca 12.00-20.00 saatleri arasında Öykü Arin ve tüm lösemili çocuklar için kan bağışı kabul edecek.

Öykü'nün hikâyesi ve yardım kampanyası hakkında detaylı bilgiye www.oykuarineumutol.com isimli internet sitesi veya @oykuarineumutol isimli sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.