23.05.2018

Marmara Forum'dan bir ilk: “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış”

Marmara Forum 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda anlamlı bir proje başlattı. Hayata geçirilen “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış” projesiyle Bakırköy ilçe sınırlarında ilk kez bir lise nizami ölçülerde tasarlanmış, tam kapsamlı bir basketbol sahasına kavuşuyor.

Marmara Forum, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda genç basketbol sevdalılarına gerçek bir basketbol deneyimi yaşatmak üzere yola çıkan ve bir ilk niteliğindeki “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış Projesi”ni duyurdu.

“Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış” kapsamında Türkiye'nin büyük basketbol kulüplerinin altyapılarına oyuncu yetiştiren Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi öğrencileri ekipmanlarından potalarına, formalarından tribünlerine kadar tamamen gerçek bir basketbol sahasında oynama imkânına kavuştu. Hazırlanan basketbol ekipmanları, Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi'nde geleceğin yıldızlarıyla buluştu ve böylelikle Bakırköy ilçe sınırları içerisinde ilk kez bir lisenin öğrencileri nizami ölçülerde bir basketbol sahasında yeteneklerini geliştirme olanağıyla tanıştı. Projeyi anlatan özel bir kısa film de hazırlayan Marmara Forum, 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü filmle beraber sosyal medya hesapları üzerinden projenin duyurusunu gerçekleştirdi.

Marmara Forum, bir yaşam merkezi olarak konumlandığı projelerinden biri olan “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış Projesi” kapsamında, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ve yönlendirmesiyle, her yıl ilçede bulunan 3 okulun sahalarını yenilemeyi ve öğrencileri profesyonel ekipmanlarla buluşturmayı hedefliyor.