09.05.2018

Marmara Forum'dan annelere dünya rekoru hediye!

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, bu yıl annelere Çocuk Kulübü çatısı altında, binlerce çocuğun emeğiyle rekor kıran dünyanın en büyük armağanını sunuyor. Dünya Çocuk Rekorları (Children's World Records) tarafından 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Marmara Forum'da gerçekleştirilecek törenle tescillenecek bu özel ve rekortmen hediye, “Dünyanın en büyük Anneler Günü resmi” olma özelliğini taşıyor.

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için eğlenceli ve eğitici etkinlikler alanında ilklere imza atan Marmara Forum Çocuk Kulübü, bu yıl Anneler Günü'nde binlerce çocuğun işbirliğiyle çok özel bir rekora imza atıyor. Dünya Çocuk Rekorları Kitabı'na girecek olan özel çalışma için Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle işbirliği yapan Marmara Forum, ilçedeki okullarda okuyan çocukların yaptığı resimleri bir araya getirdi. Birleştiklerinde 150 metrekarelik dev bir Anneler Günü resmi oluşturan eserlerin minik ressamları, okul yetkilileri ve öğretmenler, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 10.30'da Marmara Forum'da gerçekleştirilecek rekor tescil töreninde buluşacak.

Binlerce resimle imza attığı bu özel rekorla Marmara Forum, Bakırköy'ün uluslararası arenada tanınmasında da önemli bir rol oynadı. Dünya Çocuk Rekorları (Children's World Records) kitabına ilçenin adını yazdıran Marmara Forum, tüm büyükleri ve çocukları bu haklı gururun bir parçası olmak üzere, tescil törenine davet ediyor.

Gerçekleştirilecek tescil töreninde dev resmin açılışı yapılırken, Marmara Forum ve katılımcı okullara da ödülleri teslim edilecek. Önümüzdeki aylar boyunca Marmara Forum'da sergilenecek olan dev Anneler Günü resmi, büyük küçük her yaştan ziyaretçiyi bekliyor.