15.11.2017

Marmara Forum Sinema Kulübü'nden sınırsız sinema bileti sürprizi!

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, sinema keyfinizi katlayacak bir kampanyaya imza atıyor. 24 Kasım'a dek Marmara Forum'dan yapılacak 500 TL'lik alışveriş, tam bir aylık sınırsız sinema bileti kazandırıyor.

Marmara Forum, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Kristal Kamera Kısa Film Yarışması şerefine, kasım ayı boyunca sinemaseverlere özel bir sürpriz hazırladı. Marmara Forum ziyaretçilerine özel bu kampanya kapsamında 24 Kasım'a dek yapılacak 500 TL'lik alışverişler, bir ay geçerli sınırsız sinema bileti ve Kristal Kamera Kısa Film Yarışması'nın 28 Kasım'daki galasına giriş davetiyesi kazandıracak.

Alışveriş fişlerini ibraz eden Marmara Forum ziyaretçileri, bu kampanyadan faydalanmak üzere kullanılacak Sinemia kartına sahip olacak. Sinemia kartı ve bu özel kampanya hakkında detaylı bilgi için: www.marmaraforum.com.tr