17.10.2017

Marmara Forum Çocuk Kulübü, Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla el ele!

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla öğretici ve eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tüm çocuklara kucak açan Marmara Forum Çocuk Kulübü, Mavi Pusula Derneği (MAPUDER) işbirliği ile Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'nden gelen çocuklara bilim ve eğlence dolu bir etkinlik dizisi gerçekleştirdi.

Uluslararası eğitim kanalı Da Vinci Learning'in Keşif Treni etkinliğinde Arkeoloji, Fen Bilimleri, İşlevsel Sanat ve Robotik temalı atölyelerle buluşan minikler keyifli keşifler yaparak hem öğrendi hem de eğlendi.

Çocuklar sıcak ve samimi yemek arasının ardından günü Çılgın Hırsız 3 filmini 3D izleyerek keyifle tamamladılar.

Marmara Forum Çocuk Kulübü, devam eden etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle mutlu nesiller yetiştirmeye katkıda bulunma misyonunu devam ettiriyor.