Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
02.10.2017

İngiliz perakende devi Marks & Spencer, Türkiye'de 46. mağazasını www.marksandspencer.com.tr  ile açtı. Online mağaza, tek çatı altında sunduğu zengin alışveriş deneyimini tüketiciyle buluşturuyor.

Dünyaca ünlü giyim markası Marks & Spencer, yeni online mağazası ile müşterilerine sunduğu beden, stil, renk seçeneklerini genişletiyor ve alışveriş yapmanın en kolay yolunu sunuyor. Kadın giyimden erkek giyime, iç giyim, çocuk, kişisel bakım ürünleri ve ev koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazede, daha fazla renk ve beden alternatifi ile yeni online mağazadan alışveriş yapmak artık mümkün.

Marks & Spencer Uluslararası Direktörü Paul Friston, "Tüketiciler daha fazla ürün seçeneği ve kolaylık talep ettikçe, Türkiye'de online alışveriş popülerlik kazandı. Marks & Spencer'da yaptığımız her şeyin kalbinde müşterilerimiz yer almaktadır; bu nedenle, stratejik ortağımız FIBA Perakende Grubu ile Türkiye'de online mağazamızı açmış olmaktan çok memnunuz. Türkiye'deki müşterilerimiz www.marksandspencer.com.tr ile ne zaman ve nerede olursa olsun alışveriş yapabilecekler" dedi.

Marks & Spencer sonbahar-kış kadın koleksiyonunda feminen detayların vurgulandığı şık elbiselerden, konforlu denimlere, yumuşacık dokulu trikolara ve teknolojik özellikli hayatı kolaylaştıran ürünlere kadar farklı birçok seçenek bulunuyor. Marks & Spencer'ın dünyaca ünlü iç giyim ve uyku giyim koleksiyonlarında kalite ve yenilikçiliği simgeleyen, zarif ve farklı renklere sahip, özellikli sutyenler, şortlar, pijamalar ve ev giyim ürünlerine de online mağazadan rahatlıkla ulaşılabiliyor. Günlük hayatın ve iş hayatının vazgeçilmez parçalarına sahip Marks & Spencer erkek giyim ürünlerinin yanı sıra, üstün kaliteli bebek ve çocuk koleksiyonlarını, ev dekorasyon ürünlerini ve kişisel bakım koleksiyonunu www.marksandspencer.com.tr adresinde bulmak mümkün.

İlgili kişi
Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 50 farklı ülkede 1.400'ü aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 46 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta olşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.